Janikas babyshower

Igår överraskades min allra bästa vän Janika med en babyshower som jag och 10 vänner till hade styrt upp till henne i hemlighet. En stor eloge även till Janikas sambo som spelade med hela tiden och sa inte ett ord om våra planer till Janika. 
 
Vi lurade hem henne till Anna där hon trodde att hon skulle vara barnvakt till Annas dotter. Men när hon kom in i vardagsrummet stod vi bakom hörnet och skrek "Babyshower" så högt vi bara kunde och Janika vände sig snabbt om och när hon fick syn på oss var lyckan total! Hon blev så glad och förvånad (och kanske chockad? ;)) över att vi var där så tårarna kom. 
 
Dagen började med lite brunch och sedan fick Janika smink och hår fixat inför en gravidfotografering med mig. Fler vänner droppade in allt eftersom och Janika blev lika glad varje gång :D Efter fotograferingen åt vi innan vi styrde mot Tuna Park där Janika fick ledtrådar till olika saker som kan vara bra att ha hemma när bebis kommer till världen. Gissade hon rätt fick hon gå och köpa de sakerna. Väl hemma hos Anna igen blev det fika och presentöppning innan vi skildes åt.
 
Älskade vän, tänk att du snart ska bli mamma. Du kommer bli en helt underbar mamma till miraklet i magen. <3
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: