Öppet brev till lillskrutten

2013-06-30 | 11:39:44


Kära lillskrutten.
Jag vill börja med att säga att det har varit väldigt roligt att ha dig så nära mig under nio månader. Men tyvärr så går ditt hyreskontrakt ut imorgon och även om jag har uppskattat din tid som hyresgäst så är det dags att gå vidare till nästa steg nu. Men du behöver inte oroa dig, vi har ordnat med flytten och det står ett rum färdigt och väntar på dig. Det är mycket större än det du har nu och minst lika mysigt. Dessutom är dina kommande grannar väldigt trevliga.
 
Du får två veckor på dig att flytta självmant, annars måsta jag tyvärr vräka dig. Så för allas trevnad kan du väl göra det så smidigt som möjligt och få flytten överstökad så snabbt du kan. Det är väldigt många som vill träffa och lära känna dig också. Så var inte rädd lillskrutt. Vi kommer ta väl hand om dig i din nya bostad.
 
Med kärleksfulla hälsningar.
Mamma & Pappa.
 
 

Cityfestivalen i Västerås

2013-06-29 | 16:00:04


I torsdags startade cityfestivalen här i stan och idag gick jag och älsklingen ner för att spana in läget. Såklart tänkte hela stan samma sak som vi och gjorde stans gator överfulla. Men några bekanta ansikten lyckades vi hitta i vimlet i alla fall. 
 
Vi fick även lite nougat och munkar med oss hem till lördagsmyset. 
 
 

Gravidfika

2013-06-28 | 18:00:39


Idag har jag träffat ett gäng härliga tjejer som också väntar tillökning i sommar/höst för en fika på Erikslund. Vi träffades genom en grupp för gravida på facebook och det är ju så mycket roligare att ses i verkligheten och dela erfarenheter med andra som delar samma upplevelser.
 
En väldigt trevlig fikastund som jag hoppas vi kommer göra om snart igen. 
 
 

Djurdoktorn med Charlie

2013-06-28 | 10:03:00


Imorse var vi iväg till Djurdoktorn med Charlie för två-års vaccinationen och en snabb hälsokontroll ingick också. Han är frisk som en nötkärna och fick beröm för sina fina tänder. Det kändes såklart himla skönt att höra. Efter att Fred blev sjuk med urinstopp så behövde vi lite goda nyheter.
 
 

Barnmorskebesök vecka 40

2013-06-27 | 15:22:41


Idag var vi till barnmorskan för kontroll igen. Bebis är en envis liten rackare och har inte fixerat sig ännu. Så att gå över tiden känns allt mer troligt. Även om mycket kan hända på några dagar. Men jag förväntar mig inget fortfarande, bara det att jag blir otroligt rastlös av att gå hemma och "vänta". Så måste fylla upp kalendern med aktiviteter så tiden går lite snabbare.
 
Vi bokade även in en ny tid om två veckor, men den tiden hoppas jag att vi slipper och istället har en liten skrutt att mysa med.
 
SF-mått: 37 (2cm mer än senast)
Lillskruttens hjärtslag: 134 slag/minut 
Blodtryck: 113/77 (förra gången låg det på 112/80)
 
 
Lillskrutten vecka 40 (39+2)
 

familjerättsgruppen

2013-06-26 | 19:35:30


Idag har vi varit hos familjerättsgruppen för att bekräfta faderskapet till lillskrutten. Något som alla par som inte är gifta måste göra när dom skaffar barn. Innan tyckte jag att det lät lite konstigt, att man ska behöva skriva under på att det faktiskt är hans barn och ingen annans. Men jag var nog lite för skeptisk till myndigheter och kunskapen var inte så jätte stor kring vad familjerättsgruppen gör för något.
 
Som gifta registreras pappan automatiskt då det redan finns papper på att man är ett par. Men är man ogift så måste man göra det manuellt. Annars kommer inte barnet att ha någon pappa på pappret, man fyller även i gemensam vårdnad i samma veva. Så det handlar om juridiska rättigheter för barnet och föräldrarna.
 
Så nu du lillskrutten. Nu har din pappa skrivit under papprena, nu väntar vi bara på dig.
 
 
Foton: Sanna Ek

mini-jeni

2013-06-26 | 16:05:27


Det är många i familjen som är förväntansfulla på att få träffa lillskrutten och många hör därför av sig för att fråga om det har hänt något ännu. Mormor, som bor i Danmark mailade mig igår och kollade läget och skickade även med lite bilder från när jag var liten. 
 
Man blir lite nostalgisk när man väntar barn och tittar tillbaka på bilder på när man själv var liten. Undra om det är såhär vårt barn kommer se ut, eller blir den mer lik sambon? 
 
Och det är ingen idé att fråga mig vem som är jag och vem som är tvillingsystern på bilderna, för det vet jag inte själv. Och våra berömda hjälmar som vi hade på oss var helt enkelt där i förebyggande syfte för att vi inte skulle göra illa oss när vi ramlade. 
 
 

Välkommen vecka 40

2013-06-25 | 15:30:37


Barnet: 
I genomsnitt väger ett barn i den här veckan ungefär 3,6 kilo och är cirka 51 centimeter långt, men det finns stora individuella skillnader. Fostervattnet som var klart från början är nu mjölkaktig från allt det som avsöndrats från bebisen under graviditeten. 
 
Nu är barnet redo att lämna sin trygga tillvaro i livmodern, men endast cirka 5% av alla barn föds på beräknat datum.
 
Egna tankar från förgående vecka:
Jag känner mig som vanligt pigg. Vissa dagar är jag dock orkeslös och bara vill sova. Vilket jag också gör. Men i övrigt känner jag inte direkt att det skulle vara något på gång, vilket såklart är den vanligaste frågan från omgivningen just nu. Med 6 dagar kvar till beräknad förlossning så tänker man inte på så mycket annat än just att få träffa lillskrutten som har sparkar runt där inne.
 
Magen har sjunkit ner ganska mycket och det är ett väldigt tryck nedåt när jag är uppe och går. Så jag hoppas att det är lillskrutten som har fixerat sig. 
 
Den är i alla fall varmt välkommen vilken dag som helst nu....
 
 

Midsommar på Dalarö

2013-06-24 | 12:36:39


I lördags kom vi hem från Dalarö efter att ha firat midsommar med familjen hemma hos mamma. Nästan alla var med, bara tvillingen och Maja som saknades. Vi kom fram till strålande solsken och det höll i sig så resten av kvällen med undantag från ett litet duggregn. Det blev grillat, sill och snaps och sedan femkamp tjejerna mot killarna. Själv agerade jag fotograf och hejjarklack. Tjejerna vann såklart! 
 
Resten av helgen har jag inte haft så mycket energi att göra något utan mest legat och svettas i soffan. Värmen är underbar, men inte när man är höggravid. Lillskrutten får gärna komma vilken dag som helst nu.
 
Här kommer ett bildregn från vårt midsommarfirande i alla fall! Och jag hoppas att ni andra hade en minst lika trevlig helg som vi har haft!
 
 
 
 

Glad midsommar!

2013-06-21 | 10:13:28


Idag åker vi till Dalarö för att fira midsommar med familjen hemma hos Mami! Dessutom är det idag tio dagar kvar tills lillskrutten beräknas komma till världen. Dubbelt firande alltså! Hoppas ni får en fin midsommar!


Sommarerbjudande

2013-06-20 | 15:56:46


Under sommaren kommer jag såklart vara mamma-ledig. Men på helgerna kommer det gå att boka in fotograferingar för er som vill fånga era sommarminnen på bild. Kanske ute på ert smultronställe? På ängen med en picknick korg eller på stranden?
 
Därför har jag tagit fram ett fint sommarerbjudande till er, för att fånga era sommarminnen som ni kan blicka tillbaka till flera år framöver. Maila info@fotografmissjeni.se för att göra din bokning! Erbjudandet gäller fram till och med 30:e september 2013 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Reseersättning tillkommer 2 mil utanför Västerås 35kr/mil eller faktiska kostnad för tåg/bussbiljett.
 
Sommarerbjudande:
Fotografering inkl 30 högupplösta bilder
Pris: 2000kr
 
 

energiboost

2013-06-19 | 17:32:31


Idag har jag varit otroligt trött hela dagen. En dålig nattsömn och allmänt orkeslös på det, ingen bra kombo. Men så åkte jag ner på stan för ett kundmöte med en otroligt trevlig tjej som jag ska fota i sommar och som genast fyllde på mitt energiförråd! Jag bara älskar när man klickar så bra med nya människor! Hoppas solen skiner hos er också!
 
bilder från instagram (missjeniphoto)
 

En bulle i ugnen

2013-06-18 | 17:33:22


Medans lillskrutten gräddas för fullt i magen så blir jag mer och mer rastlös. Ni som hängt med här inne ett tag har sett att jag bakar allt oftare. Idag gav jag och sambo oss in på att baka kanelbullar för att ha något att göra. Baka brukar stå högt på listan när jag blir rastlös. Och det är ju alltid kul att göra något nytt. Ja, för er som känner mig så vet ni att jag inte brukar stå i köket direkt ofta. Så att baka har liksom blivit något som kommit med graviditeten. Så det betyder att det finns en första bakning för ganska mycket.
 
Dessa bullar tog två timmar att göra ungefär (en timmes jäsning) men goda blev dom! Det var tänkt att ha i frysen när vi får besök sen när lillskrutten kommer till oss. Men. Risken finns att vi kommer nog får göra några fler inom kort. Dom blev goda.
 
 
 
 

Välkommen vecka 39

2013-06-18 | 11:12:02


Barnet: 
Barnet väger omkring 3,2kilo och är ungefär 50cm långt. Det fyller ut hela magen och är ganska tungt. Många blivande mammor längtar intensivt efter att graviditeten ska vara över.
 
Barnet är nu förberett för sin födelse. Det har fått mycket näring och även skydd mot vissa sjukdomar genom att det har fått moderns antikroppar. Det kommer att skydda barnet den första tiden innan det har bildat egna. Barnets hjärna väger cirka 400gram. Den utvecklas hela tiden och kommer inte vara helt färdig förrän barnet är runt två år. Tånaglarna har vuxit nu och täcker hela tån.
 
Om det är första barnet kan förlossningen ta upp till något dygn och det är inte ovanligt att man förlorar både en och två nätters sömn.
 
Egna tankar om förgående vecka:
Jag har varit sjukt rastlös och det här med att vila är inte poppis hos mig. Så fort jag sätter mig i soffan så spritter det i benen och jag går hellre en längre promenad med Charlie än att sitta still. Även om promenaderna är väldigt långsamma. Det gör ont mer ofta än sällan när jag är uppe och går, samtidigt är det skönt att röra på sig då jag blir så stel annars. Häromdagen tyckte jag att jag kände någon form av sammandragningar, men är inte säker på att det var något eftersom jag inte riktigt vet hur det ska kännas. Men det gjorde ondare än vad det brukar men gick sedan över igen.
 
I övrigt tycker jag att jag är pigg och vill hitta på saker hela tiden. Vi har tvättat alla kläder till lillskrutten, packat BB-väskan, fått ordning allt i babyrummet och installerat babyskyddet i bilen. Det ligger även en hel del matlådor i frysen. Så vi är mer än redo att träffa lillskrutten nu, när den behagar att titta fram.
 
 

Förväntningar

2013-06-17 | 11:57:13


Imorgon går vi in i vecka 39 (38+0) och jag får höra från både höger och vänster att jag bör förvänta mig att gå över tiden så blir jag inte besviken på om jag gör det. Men vadå besviken? Just nu har jag inga förväntningar alls. Det känns lite som att jag lika gärna kan vara gravid ett tag till, samtidigt som vi såklart längtar efter lillskrutten.
 
Men. Den kommer ju när den kommer. Oavsett om det blir innan BF eller efter. Mina förväntningar är inte så stora just nu utan vi tar det lite som det kommer. Jag vet ju ingenting om vad man kan förvänta sig heller. Så det känns lite konstigt att jaga upp sig på något man ändå inte kan kontrollera. 
 
Jag känner mer att det är omgivningen som är mer förväntansfulla på att något ska hända snart då jag ofta har fått frågan "har du några känningar?" och söta Farmor som ringde för att kolla om det hade hänt något ännu. 
 
Men visst är det spännande att tänka att vilken dag som helst så kan lillskrutten bestämma sig för att komma till oss. Men det blir som det blir. Vi är i alla fall så redo!
 
 

Lek i parken

2013-06-15 | 18:46:12


Idag fick vi spontanbesök av Ida och hennes två busungar Freja och Loke efter att vi sprang på varandra på IKEA. Vi gick till lekparken som finns i närheten och lät ungarna busa runt. Sen hamnade vi hemma hos mig på uteplatsen i solen. En härlig eftermiddag i solen helt enkelt!
 
 
 
 

fler bilder från min babyshower

2013-06-14 | 17:12:00


Jag har fått några bilder från min babyshower som Jessica tog med sin kamera under dagen. Jag blev som tidigare nämnt brutalt väckt av tre brudar som stormade mitt hus med tutor och hejjarop och humöret efter en två-timmars nattsömn var sådär. Men när det gick upp för mig vad som var på gång blev jag snabbt glad igen och fick dessutom en riktig brakfrukost ute i solen.
 
Jag pussade sedan min kära sambo hejdå innan vi åkte vidare mot hemlig destination. Han visste såklart om allting och har lyckats hålla tyst om det. Imponerande. Vi hamnade i stan där jag åter igen blev överraskad av min kära vän Dorion som åkt ända från Sundsvall och Michaela som åkt från Uppsala för att vara med under dagen. Jag blev såååå glad! 
 
Sen gick vi in på ett spa där 80 minuters gravid-massage väntade + fotmassage. Mina stackars fötter var i himlen. Jag med för den delen. Så avslappnad som jag var efteråt var det längesen man var. Vi åkte hem till mig igen där fika, presentöppning, frågequiz och tacos till middag avlöste dagen och vi avrundande med film och godis. En HELT underbar dag. Vilka fina vänner jag har i min närhet. 
 
 
Några av de fina presenterna jag fick ♥
 

Barnmorskebesök vecka 38

2013-06-13 | 14:24:24


Idag har jag varit hos barnmorskan igen för kontroll. Vi gick även igenom förlossningsbrevet och andra saker som kan vara bra att känna till inför förlossningen som faktiskt närmar sig med stormsteg. Varje kväll när jag går och lägger mig så tänker jag "undra om det är inatt det sätter igång". Jag vet inte varför jag fått för mig att det ska ske just på natten. Men det är i alla fall då som jag hinner reflektera över det.
 
Lillskrutten har inte fixerat sig ännu, så vi får nog vänta några veckor till innan vi får träffas. Men den som väntar på något gott! Vi bokade in en till kontroll tre dagar före BF, så vi får se om lillskrutten stannar i magen tills dess eller om den vill komma ut tidigare. 
 
SF-mått: 35 (1cm mer än senast)
Lillskruttens hjärtslag: 136 slag/minut 
Blodtryck: 112/80 (förra gången låg det på 112/70)
 
 

Lillskrutten goes bananas

2013-06-12 | 20:11:56


Idag har det varit fullt ös i magen. Ja, nu brukar det vara det varje dag, men ikväll har lillskrutten slagit personligt rekord med att buffa och sparkas omkring i magen. Jag misstänker (läs önsketänkande) att den börjar tröttna på det trånga utrymmet där inne i magen och vill komma ut. Det har jag absolut inga problem med. Hyrestiden går ändå snart ut.
 
För att gå runt med en mage som håller på såhär, det ser ju bara helt knasigt ut.
 
 

ett skepp kommer lastat!

2013-06-12 | 15:57:02


Idag skickar jag iväg några beställningar till mina fina kunder. Cd och album ska få nya ägare den här veckan. Det är sista veckan som jag jobbar "heltid" innan det är dags att trappa ner och invänta lillskruttens ankomst för att sedan vara lite mamma-ledig. Ni hör vilket fint ord. Mamma-ledig
 
 

Packar BB-väskan

2013-06-11 | 17:36:33


Idag går jag runt och småysslar här hemma. Städar i babyrummet, tvättar bebis-kläder och packar BB-väskan. Jag fick så många tips i inlägget när jag bad om er hjälp så tänkte dela med mig av vad jag har packat ner hittills och tar gärna emot fler tips om ni tycker att jag har glömt något viktigt! Skrev även en lapp och satte på väskan med sånt som inte kan packas redan nu utan det får bli i sista minuten. Kläder till sambon får packas i enskild väska.
 
Min BB-väska innehåller:
 • kläder till mig (mjukisbyxor, amningslinne, vanligt linne, nattlinne, amnings BH, strumpor, tröja)
 • kläder till lillskrutten (två bodys, två byxor, två pyjamaser, mössa och strumpor)
 • napp till lillskrutten
 • babyfilt
 • amningsinlägg
 • amningsnapp
 • hudlotion
 • förlossningsbrev
 • våtservetter (kändes bra att ha även om sjukhuset säkert har det också)
 • läppbalsam
 • borste + två toffsar
Saker att lägga till:
 • kamera + batteri + minneskort (nåde den som glömmer)
 • frukt och godis (snacks i övrigt)
 • tandborste + tandkräm
 • tofflor
 • mobil + laddare
 
 

Välkommen vecka 38

2013-06-11 | 10:58:47


Barnet: 
I den här veckan väger barnet runt 3200gram och är omkring 49cm långt. De allra flesta barn ligger med huvudet nedåt nu. När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar.
 
Barnet ökar snabbt i vikt och alla organ är färdigbildade. Nu har det mesta av den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och som din bebis haft sedan 26 veckor försvunnit, likaså det mesta av fosterfettet. 
 
Egna tankar om förgående vecka:
Dagarna rullar på i vanlig ordning. Jag tänker såklart mer och mer på förlossningen med blandade känslor. Jag sover fortfarande dåligt då det inte riktigt går att ligga bekvämt åt något håll. I övrigt är det samma som sist jag skrev, lite ont i rygg, lite ont i bäckenbenet ibland. Jag blir trött snabbare och vilar oftare med gott samvete.
 
Men jag har haft en himla bra graviditet och nu är det inte långt kvar så alla småsaker känns som bagateller. Nu ser vi fram emot att få träffa lillskrutten!
 
 

Babyrummet

2013-06-10 | 16:23:16


Vi är inte helt klara med babyrummet ännu, det ska upp en himmelsäng och gardiner för fönstret också innan jag känner mig nöjd. Men tänkte att ni ändå kunde få se hur det ser ut just nu i alla fall. Vi har fått så mycket kläder från svärmor så nu har vi två lådor fulla med fina kläder redo att användas. 
 
Tavlorna kommer byta plats med bilder på familjen så småningom. Den första kommer nog upp den här veckan då jag fick en så fin förstoring av Sanna från vår gravidfotografering. Måste bara köpa ram till den. Nu saknas det bara en liten skrutt som kommer spendera mycket tid i det här rummet också. Vad vi längtar!
 
 
 

Babyshower

2013-06-09 | 17:34:59


Igår blev jag brutalt väckt av tre brudar som stormade in i mitt hem och jag trodde det var studenter som hade tagit fel på hus först innan jag såg att det var min bästa vän Janika, min tvilling och Maria som kommit på besök. Efter en natt med två timmars sömn var jag inte direkt jätte glad över uppvaknandet och förstod inte alls vad som hände tills Maria förklarade att det var dags för min babyshower.
 
Dom dukade upp lyxfrukost som vi njöt av på uteplatsen och sedan bar vi iväg till stan. Där blev jag överraskad igen av Dorion och Michaela som hade åkt hit för att vara med. Blev så himla glad! Sen kom höjdpunkten. Vi klev in på ett spa där det väntades massage för min del. Välbehövligt. Och jag kände mig så bortskämd. Så tacksam och så nöjd. Vilka fina människor jag har i min närhet.
 
Sen åkte vi hem till mig och fikade där jag fick svara på frågor inför lillskruttens ankomst och fick fina presenter för varje rätt svar. Tacos serverades till middag och fler fina presenter öppnades. Kvällen avslutades med filmmys och godis. 
 
En helt underbar perfekt dag, som jag inte hade någon aning om. Det kommer lite fler bilder när min syster har redigerat dom, men här är några från instagram. Tack finaste ni för en fantastisk dag!
 
Bilder från instagram (både min och Janikas)

Lilla Fred

2013-06-07 | 20:56:55


Idag har vi spenderat nästan fem timmar på Strömsholms djursjukhus med Fred. Han hade tidigare iår urinvägsinfektion som han behandlades för och nu misstänker jag att det har kommit tillbaka. Så vi har suttit och väntat, väntat, väntat lite till, gjort ultraljud, väntat lite till och fått resultatet att han har kristaller i urinen som kan medföra urinstopp. Urinstopp kan bli livshotande. Så det var inte så kul att höra.
 
Så nu är det diet på specialfoder och kosttillskott som gäller för honom som ska göra att kristallerna försvinner och så får han smärtstillande några dagar. Vi måste även hålla koll på honom så att han går på lådan som han ska. Min lilla Fred som är så go. Tycker det är så jobbigt när djuren blir sjuka. Men nu håller vi tummarna på att han blir bra igen.
 

nationaldagen

2013-06-06 | 22:03:34


Vilken dag vi fick. Sommarvärme. Helt underbart. Om man inte hade varit höggravid såklart.... Vi åkte hem till syster i Hallsta och hängde i hammocken, Charlie badade och sen stod det grillat på schemat och efterrätterna ska vi inte ens tala om. Nu är man slut som artist och kommer decka i sängen.
 
Hoppas ni haft en lika bra nationaldag ni med!
 

Vår röda pärla

2013-06-05 | 15:23:00


I lördags kom älsklingen hem efter en helg i Sundsvall. Med sig hade han även vår nya bil. En röd suzuki swift från 2012, halvkombi. Den är liten, snygg, lätt och rolig att köra, billig i drift och miljöklassad. Den är perfekt. Enda nackdelen är att bagageutrymmet inte sväljer en häst direkt. Ska bli spännande att se om barnvagnen får plats. Men det tror jag. 
 
Det är i alla fall en perfekt bil för oss just nu! Vår fina röda pärla!
 
 
 

kalas för pappa

2013-06-04 | 21:50:19


Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller pappa år! Så kvällen tillbringades hemma hos honom på lite kalas med familj och massa gott att äta. Det var himla trevligt att umgås lite med systrar med respektive, systerbarn, farmor och vänner och pappa såklart.
 
Grattis världens bästa pappa på din dag!
 

Välkommen vecka 37

2013-06-04 | 11:09:31


Barnet:
Nu betraktas barnet som fullgånget, det vill säga att det är färdigt att födas mellan vecka 37 och 42. Det väger ungefär 3 kilo och är cirka 48cm långt. De allra flesta barn fixerar sig under sista delen av graviditeten, inte ovanligt från vecka 37. Karaktären på fosterrörelserna ändras, dock ej frekvensen. Du ska känna liv i magen varje dag. Barnet lägger fortfarande på sig ungefär 28 gram om dagen. Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. 
 
Egna tankar om förgående vecka:
Jag tycker själv att jag redan förra veckan kände att rörelserna från lillskrutten ändrat karatär, det är fortfarande livat, men på ett annat sätt. Trycket nedåt har ökat betydligt och sprang jag på toa ofta tidigare så bor jag på toan nu. Jag sover dåligt och får kliva upp minst fyra gånger på nätterna för att gå på toa. Ligger inte skönt hur jag än vrider och vänder mig. Men jag har börjat lära mig det här med att sova middag nu. Så tröttheten är inte alltför påtaglig.
 
Fötterna börjar protestera, likaså kroppen mot sommarvärmen som vi har fått. Det känns att det är slutspurten nu då bara på förra veckan har det mesta blivit dubbelt så jobbigt. Lillskrutten är välkommen näääär som helst nu. 
 
Men även om det är tungt och varmt så ska jag inte klaga allt för mycket. Jag har haft en väldigt bra graviditet utan foglossning eller andra större besvär och jag har hållt mig frisk hela tiden. 
 

När kommer du lillskrutt?

2013-06-03 | 16:01:05


Med 28 dagar kvar till beräknad förlossning är det svårt att tänka på något annat än just när lillskrutten känner sig redo att möta världen. Jag har mina egna gissningar. Men tänkte att även ni läsare kan få gissa vad ni tror. Beräknad födsel är 1:a juli. 
 
Så när tror ni att lillskrutten vågar sig ut i världen?
 
 
Foton: Sanna Ek

Sisters

2013-06-02 | 16:20:18


Idag sitter jag och söndagsjobbar lite smått. Bland annat med bilder på dessa tre snygga systrar som ska skickas iväg för framkallning och levereras i en fin fine-art box!
 
Smink & Hår: Ida Bernström

en dag i hallstahammar

2013-06-01 | 17:55:20


Idag har jag spenderat dagen i hallstahammar, där jag växte upp. Förmiddagen gick åt till att fota ett gäng härliga tonåringar och eftermiddagen spenderades i solen med en vän som jag inte sett på år och dar. Så det var verkligen på tiden. Fördelen med att flytta hem till Västerås igen. 
 
Bilder från instagram (missjeniphoto)bloglovin