natti natt

2007-08-29 | 23:13:19Dags att gå och sova tror jag.
Har varit på Ikea med Emanuel och handlat lite småsaker som gör att lägenheten känns mkt bättre.
sista natten han jobbar så vi får iaf lite tid i helgen tillsammans innan han åkter till Sweichz för att spela curling (japp den sesången drar igång igen). Kanske man kan få upp det sista på väggarna. Vore ju nått.

Bilder från utflyttningsfesten finns på bilddagboken eller facebook. Orkar inte lägga upp dom överallt ;)
Enjoy och godnatt.

Sundsvalls bo

2007-08-29 | 14:21:09Nu har jag så gott som kommit in i lägenheten och fått ordning på de mesta, dock har jag inget databord ännu utan får snällt använda ett nattduksbord så gott det går tills mamma kommer med mitt nya nästa helg =)
Idag fick igång internet, efter en del samtal och ändringar så funkar det äntligen och jag kan ge er en uppdatering.

Lägenheten är stor och köket är gigantiskt, jag vet inte riktigt vad jag ska ställa i alla lådor och hyllor.
Sovrummet är det minsta rummet och jag har än så länge bara sängen och ett "toalettbord" (nej inte till toan) Jag kanske kan vara lite snäll och lägga upp bilder när jag fått orken tillbaka.

Pappa åkte hem imorse så nu är jag själv. Men det känns bra. Riktigt bra.

Ni vänner finns på mina väggar och hyllor så jag ser er överallt jag går. =)

På återseende.

Bye bye love

2007-08-26 | 21:27:07Imorgon flyttar jag, känns fortfarande inte riktigt, riktigt verkligt. Trots att kärran är lastad och det ekar lite lätt nere "hos min del" Men när jag väl står i dörröppningen till min nya lya så kanske det går upp för mig.
Får hoppas på det. Idag har det varit full fart från start. Packat, vart in till stan och köpt lampor, hämtat pappa, lastat kärran, fikat med familjen och nu har jag fått sätta mig ner. Det är väl lite småsaker som ska ner fortfarande men det är sånt jag behöver. typ täcke och så.

Fredagen blev ju hyffsat bra iaf, kunde dock blivit bättre om man bortser från en del. Men men, jag tycker i alla fall det var kul så länge det varade, jag deckade så sent/tidigt som tio i fem = sist! Sen var det några slöhögar som låg utspridda lite överallt i huset i diverse sängar och soffor ;P

Sen har jag aldrig vaknat upp mer bakis än vad jag gjorde i lördags. Storasysters kommentar när hon såg mig var "vad du än gör, kolla dig INTE i spegeln!"
Oh, thanks mate, kul och se dig också. tyvärr hade hon ju rätt. Risigare fick man leta efter. Men inte mer än rätt. Tycker jag. Min fest = jag ska vara fullast och bakfullast. Jag tror jag lyckades med båda delarna.

Bilder finns tillgängliga i veckan. För den intresserade.

Adjö hallsta. See ya.

Torsdag

2007-08-23 | 12:17:38Japp,
Idag kommer mamma och Jessica, det ska bli skoj :D Nog för att vi förmodligen kommer städa en hel del men i alla fall, det brukar ju bli roligare om man är fler..
Sen har jag något fel på högra knät. Jag har nog suttit för mycket senaste tiden, känns i alla fall inte så bra.
Kanske kan vara värt att låta någon kolla på de om det inte blir bättre.

Imorgon hoppas jag att allt blir bra. Keep your fingers crossed.

Bortskämd unge kan också

2007-08-22 | 23:05:37"Nej, jag väntar tills mamma kommer hem så får hon hjälpa mig"
Ja, jag har varit bortskämd under större delen av min uppväxt. Men det betyder inte att jag inte kan. Jag tror att mamma har klarat sig fint tack vare sin envishet och det känns skönt att vi har fått den från henne. Fast pappa är lika envis han så jag kanske har dubbel dos av envishet. Lucky me.

Idag satt jag i alla fall och tänkte på om jag skulle ta och få igång min nya stereo som har legat i sin förpackning sen jag köpte den. Jag hade tänkt ta det imorgon, när mamma kommer hem, eller egentligen hade jag nog sett på medans hon hade hjälpt mig. Jag lovar att många av mina vänner nickar motvilligt på sina huvuden och vet med sig om hur jag är. Men nu tänkte jag för mig själv: "Klarar du inte av att få igång en stereo så klarar du absolut inte av att bo själv" Dum jämförelse kan hända, men, för mig är de inte det. För mig är det ingen självklarhet att jag ska kunna sådana "simpla" saker eftersom jag alltid haft någon som gjort det åt mig.

Fast idag gjorde jag det själv. Barnsligt enkelt får ni tycka. Men jag sätter ett högre värde på det än så.

So it is.

Brände även en skiva och snyggade till en framsida till fodralet. Jag hoppas att den kommer gå på högvarv på fredagkväll :) Nu sitter jag mest och försöker bli trött så jag verkligen kan få sova inatt. Det vore skönt.

#¤%&/(¤#

2007-08-22 | 10:29:52
Idag finns det en risk att jag går runt och är irriterad och sur hela dagen. Natten bjöd inte på så många timmars sömn som jag hade hoppats. Då jag inte hostade livet ur mig så drömde jag mardrömmar.
Det är så irriterande att vakna och inse att man inte är utvilad. Det är nog bland de värsta jag vet.

Imorgon kommer i alla fall Mamma och Jessica hem. Får se fram emot det!Kom nu och ta nu en del av mitt hjärta älskling

2007-08-21 | 18:14:49
Okej. Jag kan vara lite störd, men är det bara i mina öron som Caroline af ugglas låter bra? Jag menar, när det skär sig sådär jävligt i ens öron att man bara vill slita ur hörselsnäckan och skjuta sönder den med ett hagelgevär om man kunde. Ja, alltså..... på ett bra sätt.

Nu är vagnen bokad!! (inte tåg vagn som min kära tvillingsyster gissade vilt på) Utan släpvagnen som ska ta mig, pappa och mina möbler till Sundsvall på måndag morgon. Herre min gud (Fan, jag är inte kristen) Jävla skit. Det händer faktiskt. Det är nu jag känner av seperationsångesten på riktigt. Jag vill inte ens tänka tanken på hur det kommer kännas på fredag, bland alla mina vänner. Skjut mig på en gång istället.
 

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

kors i taket

2007-08-21 | 11:14:35
Jag fick ju en del gjort igår i alla fall. Bara csn skiten som ska skickas in. Ja, sen fortsätta packa då. Det lär ju ta några dagar innan jag fått ner allt jag äger och har.

Idag kommer pappa hit och hjälper mig lite. Det behövs.


Monday morning

2007-08-20 | 11:39:19
Idag har jag nog en del saker som jag behöver göra;
jobba, ringa och beställa tillfällig parkeringsplats, skicka in csn och packa/städa.

Jag gissar starkt på att jag bara kommer göra en sak idag, jobba. Vem vågar satsa emot?

"Aldrig mer sprit"

2007-08-19 | 14:33:24
Skönt att man var snygg i alla fall en timme under gårdagskvällen. Vid det där laget (då kortet togs) var alltså inte under den timmen. Tyvärr. Bra kul att träffa barndomskompisen Jim iaf! Tjejen till höger har jag inte så mycket information om. Hur som helst. Jag mår bättre nu. I'm okey. Hyffsat i alla fall. Nästan. Men bli inte förvånade om ni hittar mig i soffan framför tv:n resten av söndagen.

image61

en något mindre rolig dag

2007-08-19 | 11:23:07
jag är bakis.

what about water

2007-08-18 | 19:25:22
Nu sitter jag hemma hos Marie och tvingas lyssna på någon sorts knasig musik som jag inte förstår mig på.
Fast konstigt nog så verkar jag inte lida allt för mycket. Jag vet många som kommer tappa hakan nu när jag yttrar mina nästa ord. Men det är faktiskt så att jag har tröttnat på musik :S
Jag vet, det är något man aldrig borde göra, men tamefan har jag lyckats ändå. Jag vill ha något nytt, inspirerande, udda och som skulle kunna jämföras med något som riktigt sliter ut hjärtat på en. Ge mig.

Nu ska jag återgå till mitt rosé som står troget vid min högra sida. Fast å andra sidan har jag ett vattenglas på min vänstra sida och av någon konstig anledning dras jag mer åt det hållet.
vatten är underskattat.Sjökrogen, here we come!

eeehhhh

2007-08-18 | 11:44:43
Janika var schysst och väkte mig idag med ett sms. Vet inte om jag fortfaranade hade sovit annars, det hade iof varit rätt så skönt.

Det blir utgång ikväll. Nu har jag bestämt mig.

friday night

2007-08-17 | 23:09:16
och här sitter jag och pimplar lite vin. Ja, vafan, det är ju fredag.
Jag och mamma har kikat på lite film och gottat oss med godis och vin.
Nog är jag bara inne på mitt andra glas och kommer förmodligen stanna efter det, men något måste man ju göra.

Är jag tillräckligt kry imorgon (peppar peppar) så blir det nog en trolig utgång. Inte för att jag är sugen på att gå på krogen, men jag är nog rätt så sugen på att känna ruset igen och bli lite salongsberusad. Då det känns rätt patetiskt att supa sig full hemma med mamma så tar jag hellre en krogrunda med friends imorgon. Ja, så blir det.

sweet like sugar

2007-08-17 | 18:30:16
Det är kul att det bara är jag som kikar in mot kameran och ger ifrån mig ett något falskt och ansträngt leende för att se söt ut samtidigt som jag fingrar på vinet framför mig och bara väntar på att fotografen ska ta bilden så jag får återgå till mitt supande igen. Det är typ så bilden säger mig.
"Ta det där jävla kortet så jag kan fortsätta dricka nu då"
Det kan till och med varit så att det var precis så jag tänkte. Men är jag inte lite söt i alla fall? Så som jag ansträngt mig borde det vara till någon nytta. Tycker jag.


image60

Säg mig

2007-08-17 | 10:41:33
Vart kan man få tag i banankartonger utan att stjäla dom från ICA?
Kan man göra en kort och koncist efterlysning efter lådor här, i bloggen, och se om någon vänlig själ skänker ett par lådor till mig.
Vi kan prova.

Ge mig flyttlådor, snälla?! (Inte ofta jag ber snällt så ta vara på den ni)

10 dagar kvar, the final countdown...

I had a dream last night, you were there.

2007-08-16 | 12:06:48
Igår fick jag en hel del "stuff", som är bra att ha vid en flytt, från Carinas kompis. Lite tallrikar, muggar och till och med en kaffe grej. (kan ju vara bra att ha de gånger man får fint besök och gästerna skriker efter kaffe)
Men jag själv håller mig undan koffeinet ett tag till. Klarar mig så bra utan det så varför ta ytterliggare vuxenpoäng när man kan vara barn?

Förkylningen vägrar att ge med sig, jag tror till och med jag är sämre nu än vad jag var igår.
Vilket förmodligen leder till en vit helg. Men då kanske man kan passa på att packa lite.
Vore också en idé. Fan, fan, fan. Det känns fortfarande inte som att jag verkligen S K A flytta. Kan någon nypa mig i armen så att verkligheten kommer ifatt mig och får mig att göra lite nytta för en gång skull.

Ångest, ångest."I had a dream last night, you were there,
you held my hand so tight, do you remember?"

lite lagom less

2007-08-15 | 09:54:37
Om man nyser 7 gånger i rad med fem minuters mellanrum så borde det vara
ett tecken på att man inte blivit frisk. När man dessutom räknar antal gånger man
nyser så borde det vara ett tecken på dumhet. Right?
Det är vi såna här tillfälllen man bara vill krypa under täcket och ligga kvar i evighet.


image57"And yes you can hold my hand if you want to, cause I wanna hold yours too"


"We'll be playmates and lovers and share our secret worlds"

http://www.youtube.com/watch?v=O5AyHbrCYb0
(Nej det är inte hårdrock men still gives me the shill)

Give me a näsduk

2007-08-14 | 10:41:55
Jag är inte direkt förvånad, sitter man ute mitt i natten i bara en blus och jeans med fötterna bara, så förstår jag att det finns en risk att man blir sjuk. Dock är jag förvånad över min optimistiska sida att "det aldrig händer mig"
Som om jag skulle  vara lyckligt lottad att aldrig andas in några baciller eller virus. Yeah right. Det är nog mera en önsketanke från min sida som jag bör komma ifrån.

Ja, får väl se hur kry jag är till helgen om man nu ska hitta på något.

Fan, nu har mitt té kallnat också. Får gå och göra en ny kopp.
Så äre i den hårda världen.

ångest över ångesten

2007-08-13 | 11:05:57
jag hatar ångest. Speciellt hatar jag att ha ångest över ångesten.
De tre närmaste åren är planerade och spikade. Finns ingen återvändo nu.
Det ska bli kul att börja plugga igen, spännande att äntligen flytta hemifrån.
Men ändå har jag ångest. Inatt drömde jag även att min "utflyttningfest" gick åt heeeelvete rent ut sagt.
Folk sköt ihjäl varandra av anledningen att dom inte setts på länge, hela huset trashades och när jag försökte få kort på dom som höll sig något i skinnet pajjade kameran och jag stack därifrån med ansiktet dränkt i tårar.

Jag fattar inte varför jag ska vara så jäkla klen.
Det är ju de här jag har väntat på i årtionden; att flytta ifrån hallsta.
Nu när det äntligen händer så får jag bara ångest. 
Eller om det är nervositet som grämer, no idea.


"And all I know for sure
All I know for real
Is knowing doesn't mean so much
When placed against the feeling
The heat inside
When bodies meet
When fingers touch"


Söder glöder

2007-08-12 | 17:49:13
image55I fredags eftermiddag kom Emanuel som sagt, eller ja, vi fick hämta honom i uppsala. Men det var det värt :)
Hem till Magge och göra lite varma mackor och ta det lugnt resten av kvällen.
Igår sov vi lite för länge, men pallrade oss upp vid halv 12 och åkte in till stockholm nån timme senare.
Efter ett evigt traskande så träffade vi Emanuels kompis Johan med sin flickvän Maria och gick hem till Emanuels morbror för att äta/dricka innan vi gick vidare till Söderglöder festivalen.
Lite mer dricka och lyssna på level42 (Emanuels favvoband) för att avsluta kvällen på en restaurang och två drinkar till. En trevlig kväll och sängen kom hyffsat sent.

Idag sov vi också länge (Emanuel är lat) och klev upp vid halv 12-12 nångång. Frukost och sen ut och göra stan.
Vi gick väl mest runt i cirklar och kikade på kläder som vi inte köpte. (köpte mitt igår ja, en blus och ett par jeans (halva rea priset kan man inte säga nej till) så vi strosade runt i ett antal timmar och hamnade slutligen på centralen och helt plötsligt vinkade jag av Emanuel vid tåget och gick själv för att möta mamma som stod och väntade på mig för att bege oss hemåt till hallsta. Där jag nu är. Så jag kan med gott samvete sitta still resten av kvällen, jag har gått tillräckligt :)

Imorgon är det jobb igen. Blir fint det.

Fredaaaaag

2007-08-10 | 14:42:30
Idag kommer Emanuel till mig :D Jippie!
Efter tre veckor ifrån varandra så kommer nog helgen garanterat gå får fort förbi. Men jag ska göra det bästa av situationen :)

Imorgon blir det söderglöder festivalen och träffa folk, samt Emanuels morbror (visste inte ens att han hade en)

Det blir sweeet.

sweet summer

2007-08-06 | 18:03:16Äntligen lite sol och värme! Men vad gör man? Sätter sig vid plåtburken och timmarna, samt solen, flyger förbi.
Men men, jag ska i alla fall ta tag i det där imorgon. Marie bjöd in mig till att bada lite. Det tackar jag inte nej till, då det blir den andra gången på detta år (!!!) som jag badar. Skäms lite.

Sen har jag börjat insett att jag nog blivit senil i förtid. Eller så är jag bara väldigt oorganiserad på vart jag lägger mina saker, de ena efter de andra verkar försvinna spårlöst för att sedan dyka upp någon dag senare.
Lite typiskt obra. Men det blir väl bättre sen när man flyttar till eget. Då är det i alla fall bara mina saker som jag behöver söka igenom istället för ett stort jäkla hus med allt möjligt skit i.

Nä, ut i solen med er!

Pride

2007-08-05 | 18:31:43
Japp. Jag och Janika skulle på Pride för att se paraden. Absolut. Så var i alla fall våra plan.
Sen att vi körde vilse tre gånger och inte kom fram förrän paraden var slut är en annan femma.
På något sätt lyckas vi alltid hamna i klistret när vi är tillsammans fast lika lätt tar vi oss ur det!

Det blev i alla fall kröka på kvällen och sedan ut i storstan för att dansa fötterna av oss.
Riktigt kul var det och riktigt full var jag. Trots att stället mer liknande silk med sina "små" barn och utlänningar (inget illa i det, lammkött är väl trevligt och utlänningar kan ju faktiskt dansa) Så blev resultatet av kvällen mycket väl godkänt. Korven på vägen hem var liksom pricken över i:et. Somnade på tre röda och vaknade upp till upptäckten av mängden armar och ben som fanns. (pula in 6 stycken på 22 kvadrat så fattar du vad jag menar)

Allt som allt: Helgen med Janika blev lika bra som jag hade trott, om inte bättre.
Lite minus i kanten för att jag inte hann med att träffa Johannes, men jag får bita i det sura äpplet och ta igen det nästa gång :)
Visst?!


qvarnfestivalen

2007-08-04 | 09:51:09
Kvällen började med en klockren förfest hos Karro :) übertrevligt! Vidare till qvarn som även där bjöds på roliga timmar, dock lite för få människor för att vara qvarnfestival, men men, good enough.

På vägen hem blev det buss och jag kan inte minnas att vi åkte speciellt långt innan det small till och jag skymtade en personbil på högersida om bussen och insåg att vi hade krockat med den.
Som salt i såret fick jag höra att personbilen hade bromsat för två killar och att bussen inte hade hunnit bromsa som gjorde att vi krockade med den och personbilen åkte in i killarna som fick föras till sjukhus.

Jag fattar inte att det händer. Olyckor händer ju, men jag fattar det ändå inte. Jag antar att jag inte var den enda som var chockad av händelsen. Jag vet inte vad jag ska säga, tredje gången gilt?

Idag blir det Stockholm med Janika, so far, får se om vi lyckas ragga med två till.
Det var väldigt nice att slippa vakna uppp ensam imorse, min nya sängkamrat, Janika fick snabbt mig på bra humör igen när hon berättade om gårdagen att hon pippade runt bland brandmännen (hon skulle säga trippa) . Vilken stjärna!

På tal om ingenting så har jag tappat bort min mobil laddare..... igen. Så självklart har jag inge batteri kvar i mobilen heller. Typiskt obra.

congrats!

2007-08-03 | 15:51:37
KarroBarro fyller år idag!
Hurra för dig :)


återhämtning pågår

2007-08-03 | 12:29:02

Idag kan man läsa om Pekkas familj. Första sidan på vlt.
Det gör mig så glad att se hela familjen kämpa sig tillbaka till vardagen.
Ingen gav upp. Jag önskar hela familjen all lycka i livet.


http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=574542

dvärgpinsch, rysk toy terrier, chihuahua, kooikerhondje and so on...

2007-08-02 | 18:55:19varför finns det inte bara en enda hundras som passar mig?
"åh, den här vill jag ha", "fast den här var ju bra också", "eller varför inte en sån här"
Det kommer sluta med att jag inte kan skaffa hund på grund av att jag inte kan bestämma mig för vilken ras.
En liten borde det vara iaf, ibland mellanstor men ändå liten men inte allt för liten för den delen. Jag vill inte att den blir käk åt något annat rovdjur.

Jo, jag är fortfarande kattmänniska, jag ska ha en katt, somehow, somewere. Men det är lite enklare att skaffa katt än hund så jag fokuserar på hund just nu. vem vet, det kanske slutar med att jag köper bägge arterna på samma gång. Vore en utmaning.

I vilket fall som helst så dröjjer det både med hund och katt innan tid finns, de vill säga efter skolan. Alltså tre år, om man ska vara jäkligt korrekt.

I helgen blir det en helsväng med Janika. Imorgon fest (qvarnfestivalen) och på lördag drar vi till stockholm för att kika in pride-festivalen. (fråga mig inte) kommer hem på söndag sen. Det ser jag fram emot :)bloglovin