Wilmafoto, bröllopsfotograf i Stockholm

2010-11-30 | 09:46:09


Ni har redan fått se några bilder som Louise tog på mig när jag senast var i Stockholm. Det ni inte har sett är att jag själv passade på att ta några bilder på henne. Bara som hastigast och hon själv var inte beredd på det, men dessa bilder tycker jag framhäver den fina människa som jag lärde känna den dagen. Sprallig, glad och så självklart otroligt duktig med kameran.
Foton: Jag
Bilder: Louise som driver företaget Wilmafoto i Stockholm

Foto: Wilmafoto
Bild: Jag med min kamera

Porträttfotografering - Anna II

2010-11-29 | 16:17:44


Jag är klar med Annas bilder och dom väntar på att få bli levererade till henne. Men Anna, om du läser det här, maila mig så snart du kan. Det är något strul med din mail!

Och till er läsare: Här har ni några bilder på Anna att se på.
Foton: Jag
Bilder: Anna, porträttfotografering, 101115, Sundsvall

Du tror du sårar mig, men du gör mig bara starkare.

2010-11-29 | 09:50:46


Framgång hos någon sticker ofta i ögonen på andra. Andra som önskade att dom var lika duktiga. Jag har inga problem med att människor inte gillar det jag gör. Alla kan omöjligt tycka om mina bilder. Det är inte meningen heller. Men för er som inte gillar det jag gör. Varför inte bara låta bli att kika in här? Låt bli att försöka trycka ner mig. Ni lyckas inte. Jag vet vilken talang jag sitter med och jag håller mitt huvud högt över alla foton jag producerar fram. Så istället för att försöka såra mig med ord, försök uppnå något själv istället. Slösa inte tid på mig, utan lägg din tid på att göra något med ditt liv istället.

För alla människor kan om man vill. Man måsta våga satsa för att vinna. Så även om man tror att man inte har något eget att jobba med, så tänk om. Jag har inte kommit hit där jag är idag på ett bananskal. Jag har jobbat hårt och jag förtjänar att vara här. Det gör du med.
Foto: Bästa Wilmafoto, bröllopsfotograf i Stockholm
Bild: Jag med min babe, Canon Eos 5D

Party on!

2010-11-27 | 15:45:15


Ikväll bär det av mot rockafton. Ni hörde rätt. Rock all night long. Sitter redan och laddar med hårdrock ur högtalarna, en öl i handen och inväntar en del av sällskapet. Kvällen kommer bjuda på underbar musik, härliga människor, god mat och några fler öl. Hur kan man inte trivas då? I know I will. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!
Foton: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Modell: Amanda Björklin Sandblom
Bild: Modell för en dag, 101118, Sundsvall

Modell för en dag - Pernilla

2010-11-26 | 14:26:35


I lördags hade jag och Dorion en modell för en dag plåtning med Pernilla som fått fotograferingen i present av sina kompisar. Dorion gick all in med smink och hår och jag följde efter med att hålla fotograferingen i Paradvåningen i Hedbergska huset. Det går inte att inte älska inredningen där.
Foto: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Bild: Pernilla, modell för en dag, 101120, Sundsvall

Vinterland

2010-11-25 | 11:08:58


Den där snön som så fint brukar hälsa på och sedan ge sig av en stund innan vintern hälsar på ordentligt verkar vara här för att stanna. Själv har jag inget emot vintern, den är faktiskt ganska fantastisk. Framför allt älskar jag att fota under vintertid. Ljuset är helt underbart.
Foto: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Modell: Amanda Björklin Sandblom
Assistent: Micaela
Bild: Modell för en dag, 101118, Sundsvall
Kläder: Affären i Sundsvall

A-a-manda!

2010-11-24 | 18:07:28


Sitter och redigerar bilder på vackra Amanda såhär på kvällskvisten. Senare ska jag krypa ner i en varm famn och bara trivas.
Foton: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Modell: Amanda Björklin Sandblom
Assistent: Micaela
Bild: Modell för en dag, 101118, Sundsvall
Kläder: Affären i Sundsvall

Time goes by

2010-11-23 | 11:31:53


Tiden springer förbi mig och jag känner fortfarande att jag inte riktigt hinner med alla måsten som ligger och väntar. Men efter en kaotisk natt på casinot där tekniken vägrade samarbeta och sinnet fick en rejäl uppryckning så insåg man att man klarar av det mesta även när det krisar. Bloggen blir lidande. Men ni som undrar vad jag gör om dagarna och vill veta mer. Följ mig på twitter. Där uppdaterar jag mer flitigt.
Idag är det redigering i vanlig ordning, men först en snabb sväng på stan. Såna här dagar är det skönt att ha en praktikant här. Tack Micaela!
'
Foton: Jag
Bilder: Barnfotografering, 101106, Hallstahammar

I´m down on my knees

2010-11-20 | 19:37:34


Rysningar, kärlek, respekt. Jay Smith. Vilken stjärna.
No words need to be spoken.
Lyssna och njut.

Lördagsredigering

2010-11-20 | 11:02:12


Sitter och redigerar bilder samtidigt som Jay Smith och hans band Von Benzo strömmar ur högtalarna. Jag förstår lite varför han är med i Idol, rösten har han, men texterna som bandet skriver är lite sådär. En kopp té står nära till hands och två kattungar löper amok. En helt vanlig morgon hos mig med andra ord.
Foton: Jag
Bilder: Barnfotografering, 101106, Hallstahammar

I eftermiddag åker jag till Stöde för en bröllopskonsultion och efter det väntar en fotografering. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Fredagkväll med Adam

2010-11-19 | 18:06:58


Det är fredagkväll och jag sitter och jobbar. Jag är snart klar med Adams bilder och tycker att det blev riktigt bra. Även om vi inte var i en studio så är det lite studio känsla över bilderna tycker jag. Tänk vad man kan trolla ibland ;)

Foton: Jag
Bilder: Porträttfotografering, Adam, 101109, Sundsvall

Tok katt

2010-11-19 | 11:18:11


Igår när jag stod och sminkade mig i badrummet fick jag en kul syn när jag precis skulle tvätta händerna. Fred har visst hittat ett nytt ställe att sova på.
Foton: Jag
Bilder: Fred
Idag ska jag ner på stan en sväng och hämta ut en nyckel till en lokal som jag ska fota i imorgon. Sen väntar redigering för hela slanten!

Modell för en dag - Amanda

2010-11-18 | 19:57:15


Idag har jag och Dorion haft en modell för en dag plåtning med Amanda. Micaela, min praktikant var med och hjälpte till att assistera också. Vi började fota utomhus vid sidsjön och fick många fina bilder, men kylan var alldeles för påträngande för att avsluta utomhus. Så vi tog bilen tillbaka till Salong Barock och avslutade där med en mer festlig look. Och fan vad nöjd jag är över bilderna. Amanda var exemplarisk framför kameran och en ren fröjd att fota! Egentligen borde jag visa bilder från första halvan av fotograferingen när vi var utomhus. Men jag föll för den här bilden direkt så måste bara visa den. Detta är även den absolut sista bilden vi tog. Snacka om att avsluta på topp. Kläderna är från Affären, en butik här i Sundsvall.

Foto: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Assistent: Micaela Larsson
Kläder: Affären i Sundsvall

Extraerbjudande, modell för en dag v.48

2010-11-18 | 12:50:43


Från och med fredag vecka 48 finns ett specialerbjudande för modell för en dag. Förutom fotografering, smink och hår så kan du också lägga till styling från YourCloset, www.yourcloset.se.

Styling kostar 250kr och du kan välja att ta med dina egna kläder men möjlighet att använda vintage och secondhand kläder från YourCloset finns.


Erbjudandet måste förbokas och det gör du genom att maila dorion@salongbarock.se, info@fotografmissjeni.se eller  jessica@yourcloset.se. Märk mailet med special modell för en dag.
Erbjudandet gäller mellan 3:e och 6:e december, fram till 13:00, 2010


Fotograf: Armand Dommer
http://www.armandphoto.com/

 

Färg- och Stilanalys


Under dessa dagar kan du också boka en  färg- och stilanalys.

Vid en stilanalys tar vi fram din yttre och inre linje och du får råd hur du klär dig bäst utifrån din kroppsform och hur detaljerna ska se ut utifrån din ansiktsform. Resultatet efter stilanalysen är din unika Signia bok där allting du lärt dig står plus lite till så du inte riskerar att glömma bort någonting.
Mer information och priser finner du här.

För att boka färg och stilanalys maila jessica@yourcloset.se


Fotograf: Armand Dommer
http://www.armandphoto.com/


Barnfotografering

2010-11-17 | 09:12:05


När jag var neråt landet så stannade jag en snabb sväng i Hallstahammar för att dricka lite té med min syster och även fota barnen. Jag har precis börjar med redigeringen men tänkte ändå visa två bilder på Mattias som jag tycker visar hans rätta jag.
Foton: Jag
Bilder: Mattias, barnfotografering, 101106, Hallstahammar

Just nu - Matilda

2010-11-16 | 16:06:53


Har suttit och redigerat lite bilder från plåtningen med Matilda. Nu ska jag ge mig iväg och träna lite. Det behövs ibland det också.
Foto: Jag
Bild: Matilda, porträttfotografering, 101030, Sundsvall

Företagsfotografering - Xlent

2010-11-16 | 13:18:45


Idag har jag tillbringat förmiddagen hos företaget Xlent och fotat deras personal. Nästa vecka ska jag dit igen för att fota de resterande som inte var närvarande idag. Jag tycker det är himla kul att fota åt företag. Lite mer utmaning och lite mer "reklam"-inspirerad fotografering. Här kommer en liten sneakpeak från dagen.
Foto: Jag
Bild: Sneakpeak, företagsfotografering, 101116, Sundsvall

För oss

2010-11-16 | 08:59:32


Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.
Foto: Jag
Bild: Dagens soluppgång, 101116

Porträttfotografering - Anna

2010-11-15 | 13:38:33


Idag har Anna varit hem till mig. Hon åkte från Härnösand för att bli fotograferad av mig. Det är alltid lite extra kul när det kommer kunder som inte bor i Sundsvall. Vi fotade i mitt vardagsrum och Anna sa efteråt att hon var väldigt nöjd med fotograferingen och kunde känna sig avslappnad framför kameran. Då känns det att man gjort ett bra jobb. Här kommer ett smakprov från våran fotografering.
Foto: Jag
Bild, Anna, porträttfotografering, 101115, Sundsvall

Bilägare

2010-11-15 | 10:44:09


Förra veckan gick jag och köpte mig en bil. Med tanke på att jag reser ganska mycket både uppåt landet och neråt så kändes det som att det var dags att bli oberoende. Så en Peugeot 607 2,2 -02 fick följa med hem. Jag är hittills väldigt nöjd med den och även i busvädret som vi fått nu så har den gått väldigt fint. Min pärla!
Foto: Jag med mobilkameran
Bild: Min bil, en Peugeot 607 -02

Porträttfotografering - Adam

2010-11-12 | 17:35:20


Jag har suttit och redigerat bilder hela dagen och tänkte avsluta för kvällen med att visa vad som komma skall härdanefter. Jag var och fotograferade Adam i tisdags hemma hos honom och det var väldigt kul att få fota en kille för omväxlingens skull. Endast 16 år, men kameran älskade honom!
Foto: Jag
Bild: Adam, porträttfotografering, 101109, Sundsvall

End of this week, planning for next week

2010-11-12 | 15:39:48


Idag är det fredag och helgen startar för många. Själv jobbar jag lördag-söndag på casinot så ledigheten får vänta ett tag till. Nästa vecka händer det en hel del spännande fotograferingar.

Måndag - Porträttfotografering
Tisdag - Fotar åt Xlent inne i stan, 30 anställda ska avverkas och börjar med ena halvan av gänget då. Spännande!
Onsdag - Massredigering i mängder, jobb på casinot 18 - 03:45
Torsdag - Modell för en dag fotografering
Fredag - Modell för en dag fotografering
Lördag - Bröllopskonsultion samt modell för en dag fotografering på eftermiddagen.

Självklart redigeras det för fullt i övrigt alla dagar. Dessutom kommer jag ha en praktikant hos mig tre veckor framåt med start nästa vecka, kunde inte komma mer lämpligt än nu. Fullt ös framåt! Nu kör vi!
Foto: Josefine
Bild: Jag fotar Matilda

Joanna & Niklas - Porträtt del II ♥

2010-11-12 | 10:34:56


Foton: Jag
Bilder: Joanna & Niklas bröllopsdag, 101016
Assistent: Matilda Jonsson

Här är några bilder från porträttfotograferingen som vi tog inne i kyrkan direkt efter vigseln. Jag behöver väl knappast säga att det var underbart ljus därinne?

Brudens detaljer

2010-11-11 | 11:45:58


Foton: Jag
Bilder: Joanna på hennes bröllopsdag, 101016, Härnösand

Joanna bar en otroligt vacker klänning och hela hon lyste upp sin omgivning vart hon än var. Självklart tog jag även detaljbilder på allt det vackra som omgav Joanna. Från topp till tå. Trots att det var väldigt kallt ute och Joanna huttrade sig genom fotograferingen så märks det inte alls på bild. Vackert!

Joanna & Niklas - Porträtt del I ♥

2010-11-10 | 14:34:50


Det blir mycket bilder på Joanna & Niklas nu, men det är ju deras bilder jag sitter med så självklart vill jag dela med mig av dom till er. Här kommer ett smakprov från våran porträttfotografering, efter att ha fotat lite inne i kyrkan så åkte vi ut till festlokalen som låg lämpligt nog vid en strand. Där passade vi på att ta några fler bilder. Så egentligen börjar jag i fel ordning, men så får det bli :) Dessa bilder är även de första som redigerats på min nya dator. En iMac 21,5" blev det och jag är så nöjd!

Foton: Jag

Bilder: Joanna & Niklas bröllopsdag, 101016, Härnösand


Joanna & Niklas

2010-11-10 | 09:48:36


Det har ekat lite i bloggen senaste dagarna, men det har helt enkelt inte funnits någon tid till bloggen. Jag har redigerat bilder, köpt en ny dator (äntligen), jobbat på casinot och haft en porträttfotografering. Som plåster på såret visar jag upp lite bilder från Joanna och Niklas fina dag i Säbrå kyrka.
Foto: Jag
Bild: Joanna & Niklas bröllopsdag, 101016, Härnösand

Pst. Ni glömmer väl inte att rösta på mitt bidrag i Look-tävlingen?
Endast en dag kvar!!

3 dagar kvar att rösta!

2010-11-08 | 08:19:05


Helgen spenderade jag söderut, i Västerås, Hallstahammar och Eskilstuna för att vara exakt. Det har hunnits med umgänge med familjen, fotografering och fest för bästa vännen som har fyllt år. En riktigt härlig helg med andra ord. Nu är det måndag och endast 3 dagar kvar att rösta i Look-tävlingen. Självklart behöver jag er läsare för att komma vidare. Röstar du så har du även chans att vinna biobiljetter!


Har du redan röstat? Rösta igen vettja :) Klicka på bilden för att komma till min sida. Tack!
Foto: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Model: Viktoria Möller
Butik: Indiska
Assistenter: Helena & Sandra

♥ Joanna & Niklas ♥

2010-11-04 | 12:45:06


En kall men vacker höstdag i oktober fick jag följa med Joanna & Niklas under deras stora dag när dom sa ja till varandra. Vigseln höll till i Säbrå kyrka i Härnösand och då jag tidigare har fotat utanför men inte inuti så var mina förväntningar stora på den fantastiska kyrkan. En ljus, gigantisk kyrka med stora fönster som släpper in ljuset och gjorde mitt jobb så mycket enklare. Att Niklas och Joanna är ett sånt vackert par gjorde inte saken sämre. Jag är än så länge bara i början på redigeringen men några bilder från vigseln måste jag bara visa er. Porträtt och festbilder dyker upp inom sin tid.

Foton: Jag

Bilder: Joanna & Niklas bröllopsdag, 101016, Härnösand


Ni har väl inte glömt?

2010-11-04 | 09:15:20


Det är 7 dagar kvar tills röstningen avslutas i Look-tävlingen. Jag hoppas såklart att ni fortsätter att rösta fram tills dess. Topp fem är målet och för att komma dit behöver jag eran röst! Klicka på bilden för att komma till tävlingen och rösta. Tack!
Foto: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Modell: Viktoria Möller
Assistent: Sandra & Helena
Butik: Indiska

4 timmar senare...

2010-11-03 | 12:07:52


Igår satt jag i fyra timmar med bilderna på Aslan. Nu är jag klar och jag har väldigt svårt att välja ut någon personlig favorit. De flesta lär dyka upp på hemsidan inom kort. Här kommer en bildbomb till er och hoppas ni gillar dom lika mycket som jag.
Foton: Jag
Bilder: Aslan, djurfotografering, 101013, Sundsvall

Jämthunden Aslan

2010-11-02 | 17:15:10


Idag har jag äntligen kommit igång med att redigera Aslans bilder så tänkte sätta i en högre växel och försöka hinna klart med dom senast imorgon. Det är många bilder som ligger och väntar nu så det är bara att tuta och köra!
Foton: Jag
Bilder: Aslan, djurfotografering, 101013, Sundsvall

Din hand passar så bra i min

2010-11-02 | 11:14:41


Foton: Jag
Bilder: Per-Anders & Karins bröllopsporträtt, 101010, Sundsvall

En kram av kärlek

2010-11-01 | 18:51:30


Foton: Jag
Bilder: Per-Anders och Karins bröllopsporträtt, 101010, Sundsvall

Ikväll sitter jag med Karin och Per-Anders fina bröllopsporträtt som togs 101010 i hagaparken. Det blev så många fina bilder och fler kommer dyka upp både här och på hemsidan. Snart så.

Behind the scene - Matilda

2010-11-01 | 17:13:04


Josefine skickade några bilder som hon tog under tiden jag plåtade Matilda så tills jag hunnit med några fler bilder själv så får ni kika på dessa så länge.
Foton: Josefine Ellström
Bilder: Jag fotar Matildabloglovin