Nyklippt

2015-03-29 | 21:15:44


Idag fick min syster klippa Lucas lite. Även om jag älskar hans lockar så började det bli lite väl långt och hängde ner över ansiktet. Så det blev en liten toppning. En snabb sådan då han vägrade sitta still trots olika försök till mutningar med en bra bok och kalle anka. Han snurrade runt som en proppeller. Men kortare blev det till slut och han är ju lika söt nu som med långt hår :)
 
 

Loppisfynd till Lucas garderob

2015-03-29 | 14:20:17


Idag på förmiddagen drog jag med mig min syster och Lucas till en loppis i jakten på lite sommarkläder och ett pussel. Ett pussel kom vi inte hem med. Men kläder till sommaren blev det. Längtar tills Lucas kan springa runt i linnet och shortsen på stranden! Tröjorna kommer bli så mysiga under sommarkvällarna och fram till hösten, så jag hoppas han inte växer ur 92 tills dess.
 
 
 
 
 

I´m Batman.

2015-03-08 | 12:43:00


Igår var vi in till Erikslund för att fylla på Lucas vår-garderob en aning. Det är nog första gången som han faktiskt inte har överflöd i kläder nu när han börjat ha storlek 86. Vi kom hem med två par mjukisbyxor, en t-shirt och en skinnjacka såhär lagom till våren. T-shirten med Batmantryck blev självklart en stor favorit! Idag fick han inviga kläderna och han blev så snygg så självklart var jag tvungen att ta med mig kameran ut och ta några bilder!
 
 
 
 
 
 
 

Veckans bebisar

2015-03-06 | 19:32:42


Den här veckan har jag haft äran at föreviga tre underbara nyfödda mirakel. Det är något fantastiskt stort att få vara så nära en liten nyfödd och se hur dem kommer till ro och somnar i ens famn. Magiskt. Att sedan få ta deras nyföddporträtt är en stor ära. Jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag får möjligheten att fånga ett barns första tid i den stora världen. I måndags träffade jag Melker, 8 dagar gammal, igår var Leah på besök, 11 dagar gammal och idag fick jag träffa Hjalmar, 8 dagar gammal. 
 
 
Melker
 
Leah
 
Hjalmar
 
 
 bloglovin