Rocky växer

2009-11-30 | 22:06:52


Det var ett tag sen jag var på Dalarö senast och det märks när man jämför bilder på Rocky som verkligen växt till sig och blivit en stilig katt nu :)


Foto: Jag
Bild: En stilig Rocky!


Från början

2009-11-30 | 13:13:39


Såhär såg det ut när jag satt mina timmar hos JayJay i fredags. Min rocker tog dessa bilder i början av tatueringen :) Redigerat bilderna har dock jag gjort. Buse där!


Summering av helgen

2009-11-30 | 11:39:28


Fredag klockan 12. 6000kr rakt in i huden, 5 och en halv timme under nålen, bila till hallstahammar, middag hos syster, Idol och en trött jeni. En lördagmorgon i Hallsta med fotografering av syskonbarnen och systrarna, en kopp té och en himla massa skratt. Julförberedelser och planering. Bilresa till Västerås och mys i soffan. Duscha, göra sig vacker och en bussresa hem till Linda. Singstar, trevligt sällskap och lite öl. Bill och bob och en läcker vurpa på väg mot baren. Somnade i min rockers famn ♥ Söndag och första advent. En bilresa tillbaka till hallstahammar och adventsfika med bästa farmor. En bilresa till Stockholm och tacos till middag. Massa mys.

Måndag. Redigerar bilder och pluggar.


Foto: Jag
Bild: Syskonen Emma och Mikael


Makeover

2009-11-27 | 20:27:31


Efter ett besök hos JayJay på Blue bird tattoo och 6 timmar senare, 6000 kr rakt in i huden blev resultatet detta:


Bild: Min fjärde tatuering PsycoLina

Nu sitter jag hemma hos syrran och ska vila framför Idol och umgås med familjen. Morgondagen bjuder på fotografering och det ser vi fram emot!!


På tåget

2009-11-26 | 12:48:32


Nu är jag på väg söderut, mot familj och vänner och självklart min rocker!! Han åker från Stockholm i eftermiddag och förhoppningsvis är vi framme i Västerås samtidigt :) Det ska bli så skönt att få umgås lite med familjen igen! Men självklart längtar jag tills imorgon då min arm ska genomgå en rejäl makeover!!! Så har jag även några fotograferingar som jag ska ta tag i. Ja, en helg att längta efter, det är det minsann! Det blir nog dålig uppdatering på grund av pressat schema. Men bilder utlovas så fort jag har tillfälle för det!


Foto: Jag
Bild: En gitarr i sin enklaste form


dålig natt - bra dag

2009-11-25 | 15:11:17


Efter tre timmars sömn inatt känner mitt huvud sig en aning tyngre än vad det brukar göra. Kanske inte så konstigt? Jag tog en avstickare till skolan tidigare och lämnade in en bok för att sedan åka hemåt igen. Men hämtade först ut ett paket. I paketet låg det en såå fin t-shirt till mig!! I love it! Så jag var helt enkelt tvungen att leka modebloggare lite. Men insåg snabbt mina brister framför kameran och lekte med en gitarr istället. Det är tydligt vad som fastnade bäst på linsen i det här fallet. Men t-shirten, den är jag sååå nöjd med!!


Foton: Jag
Bild: Jag där med


Love list

2009-11-24 | 18:13:11


Hittade denna hos Sarah och tyckte den var söt så jag ville själv göra den :) Dessutom kanske ni får en liten tydligare inblick i mitt liv!

¤Har du kysst någon idag?
Neee, men på torsdag ska jag göra det!!
¤Har du haft sex idag?
nää, inte det heller
¤Är du i ett förhållande?
Jaaa, tillsammans med min rocker!! ♥
¤Är du romantisk? 
Jag är nog en hopplös romantiker måste jag erkänna. 
¤Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Känns lite som att det går hand i hand
¤Har du någon gång slagit någon?
Nej, jag skulle nog inte kunna slå någon heller.
¤Vem sa senast att han/hon tyckte om dig som mer än en vän?
min sambo och ja, ni vet ju vart det ledde :P
¤Har du lekt med någons känslor?
Det känns lite orätt att göra det. 
 ¤Hur Länge höll ditt längsta förhållande?
2 år
¤Hur länge var ditt kortaste?
Beror på vad som räknas som ett förhållande meeeen, 3 månader tror jag. 
¤Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Jag trivs så bra där jag är nu så jag vill stanna för evigt!
¤Är du en bra pojk/flickvän?
Jaaa, det tycker jag nog. Men även solen har väl sina fläckar.
¤Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
Ja, det har hänt.  
¤Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
Erhm... har faktiskt ingen aning. Mamma, du får gärna skriva svaret om du vill :P
¤Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?
Nää, vi har så olika smak på killar tack och lov :P 
¤Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på kroppen?
Jag är lite splittrad i den frågan, kanske, kanske inte. Beror lite på.
¤Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Det är nog jag som stått för den biten i det flesta fallen. Men det är klart, dumpad har jag blivit också.
¤Vem sov du senast bredvid?
♥ Min rocker ♥


Foto: Min storasyster Amelia
Redigering: Jag
Bild: Jag och min rocker


Can´t wait

2009-11-24 | 13:11:26


När man väl vill att tiden ska gå snabbt så är det precis som om man hejjar fram ett snigelrace istället. Jag vill att det ska bli fredag. NU! Helgen har sååå mycket roligt att bjuda på. Imorgon ska jag boka tåg till Västerås och på torsdag åker jag! Min arm ska genomgå en total makeover på fredag och sedan väntas några fotograferingar på lördagen. Självklart ska min rocker med och vi ska hinna med att umgås med nära och kära också! Sååå, ge mig helg! NU!!


Foto: Jag
Bild: Systersonen Mattias


Fotoalbum

2009-11-23 | 13:32:09


Nu har jag fått Ulricas beställning av de bilder hon vill ha så CD:n har bränts ut och förstoringar är beställda. Nu är det dags att ta tag i fotoalbumet som dom ville ha också. Här är den bild dom valde att förstora till 24x30cm Ett bra val tycker jag!


Foto: Jag
Bild: Familjefotografering 091027, Sundsvall


Min fina

2009-11-22 | 18:21:48


Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.


Foto: Jag
Bild: Min kärlek ♥


Biomys hemma

2009-11-22 | 11:35:09


Igår beväpnade vi oss med popcorn, naturgodis, dricka och apelsinglögg framför tv:n. En filt och lite tända ljus gav vårat biomys i hemmets lugna vrå, för bara oss två. Transformers visades på fyran och jag var väl lite skeptiskt redan från början. Jag lekte aldrig med transformers när jag var liten, så jag hajjade inte riktigt grejjen med bilar och helikoptrar som förvandlades till onda och goda robotar. Även om Bumblebee blev lite av en favorit så tycker jag filmen i sin helhet är lite överskattad. Men mysigt hade vi!Foton: Jag


från det ena till det andra

2009-11-21 | 11:58:56


Igår bilade jag och min rocker runt lite överallt, från hans mormor och morfar, till en kompis, en fiskaffär, Ica, tillbaka till kompisen för kaffe och sedan till Valla för att åka hem och tillbaka igen och så ja, hem igen. Idag fick jag sovmorgon medans min rocker klev upp före tuppen för att fiska där han förmodligen kommer hålla till resten av dagen. Ikväll blir det någon form av biomys. Nu ska jag ta ett grepp om C-uppsatsen tills vidare. Ja och så är det värt att nämna att solen lyser här i Sundsvall! *glädjeskutt*


Foto: Jag


små vackra ting

2009-11-19 | 15:36:08Foto: Jag


Våran Mira

2009-11-18 | 17:26:16


Visserligen en bild när hon fortfarande var liten, ca 7 veckor. Men ändå. Jag ska skicka in en bild på henne till sundsvalls tidning som har en tävling om årets lussekatt, men jag har lite beslutsångest. Självklart måste ju våran tuffa tjej vinna, eller hur?! I helgen ska jag ge mig själv uppdrag att ta nya bilder på henne så ni får se hur hon ser ut nu!


Foto: Jag
Bild: Våran älskade Mira


7 månader...

2009-11-18 | 12:23:25


...senare är jag fortfarande din <3


Foto: Jag med digitalkamera
Bild: vi två <3


Miras syskon

2009-11-17 | 17:44:47


Jag sitter och redigerar lite bilder på Mira som ska ramas in och sättas upp här hemma. Men jag hittar även bilder på hennes syskon som har flyttat hemifrån. Ler man inte när man ser den här bilden så är det något som är fel!
Bilden togs när dom små liven var 7 veckor. Det slog mig även att jag inte har tagit några nya bilder på Mira, hon som har blivit så stor och fin nu!Foto: Jag
Bild: Miras syskon


Give me

2009-11-17 | 14:34:52


Jag vill ha sommar igen. I fotosessionen med Åsa lyser färgerna av sommar. I verkligheten piskar regnet mot fönstret. Drömma är jag bra på, så det gör jag. Utöver mina drömmar har jag märkt att prenumeranter ökar ju mindre jag uppdaterar bloggen. Strategiskt planerat från min sida eller är det helt enkelt fler därute som uppskattar min kvalité före kvantitet-princip?


Foto: Jag
Smink & hår: Dorion Chang
Assistent: Matilda
Modell: Åsa


Moa

2009-11-16 | 17:32:24


Det finns några bilder kvar från sessionen med Moa som inte har fått komma upp i rampljuset. Den här är en av dom.


Foto: Jag
Smink & Hår: Dorion Chang
Modell: Moa
Assistent: Matilda


Behind the scene - Hemligt projekt

2009-11-15 | 18:53:21


Jag har påbörjat redigeringen från lördagens fotojobb lite smått. Det blev mååånga bilder, så det lär ta tid. Men den som väntar på nått gott.... Här kommer i alla fall en sminkbild med första modellen!


Foto: Jag
Bild: Cissi blir sminkad av Dorion


Fullspäckad helg

2009-11-14 | 16:19:43


Det har blivit lite tid till bloggen, men mycket aktiviteter utanför. Igår var vi hundvakt åt Mika och så hade vi lite pokerkväll här hemma. Mika skötte sig så fint och sov även med oss under natten.


Idag har hela dagen gått åt till att plåta och det har varit full rulle här med människor, smink, kläder och fotografering. Nu är det bara jag hemma och snart kommer även min rocker hem. Men tills dess ska jag börja med redigeringen. Resultat kommer inte komma upp förrän projektet är i hand hos min syster. Så det dröjer, men lite behind the scenes bilder dyker upp senare. Ikväll blir det lugnt och jag ska krypa upp i min rockers famn så fort han kommer hem och stanna där.


Foton: Jag
Bild: På finaste Mika!


Lycka

2009-11-12 | 15:40:59


En till bild på Åsa. Den här är en som kom emellan de "riktiga" bilderna. Åsa började asgarva och jag fångade det på bild! Såna bilder som påminner en om hur riktigt kul man hade under fotograferingen :) Idag har jag Matilda här också. Hon gör sin praktik hos mig två dagar i veckan och började idag! Det blir nog roliga dagar vi kommer tillbringa tillsammans :)


Foto: Jag
Smink & hår: Dorion Chang
Assistent: Matilda
Modell: Åsa


favorit

2009-11-11 | 21:11:26


Helt plötsligt så är den där, mitt framför ögonen på en och bara talar till mig. Anledningen till att jag ville plåta Åsa från början var hennes magiska blick i ögonen. Den här bilden ger precis det man letar efter. En solklar favorit.


Foto: Jag
Smink & hår: Dorion Chang
Assistent: Matilda
Modell: Åsa


redigering

2009-11-11 | 17:50:13


Jag har nästan precis klivit innanför dörren efter en lång dag i skolans datorsal. Nu tänkte jag försöka komma ikapp med redigeringsarbetet från TFP (gratis) plåtningar som har fått lega lite på hyllan. Först ut är Åsa. I den här bilden har jag ett väldigt kort skärpedjup där skärpan ligger på ögat och uppåt så resten av henne hamnar i oskärpa. Många fotografer kan tycka att det blir rörigt, men så ska man också komma ihåg att jag tycker om att göra det lite rörigt för betraktaren. Det är så dom minns mig ;) Sen gillar jag även när det inte ser ut som alla andra porträtt. Våga vara annorlunda!!


Foto: Jag
Smink & hår: Dorion Chang
Assistent: Matilda
Modell: Åsa


1 års jubileum

2009-11-10 | 19:59:23


Tanken slog mig igår. Fotograf MissJeni har nu funnits ett år. Tänka sig va?! Inte trodde jag för lite mer än ett år sedan att jag skulle vara egenföretagare vid det här laget. Tanken var att gå klart skolan, men när man blev mer eller mindre "tvungen" att starta eget på grund av att människor ville anlita mig så kändes det verkligen speciellt! Så varför inte fira ett års jubileum med en rejäl bildbomb? Bilder som symboliserar nostalgi, minnen, utveckling och framtidshopp! Enjoy!
Bilder från fyra av alla bröllop jag fotat under detta året.
Bilder från några uppdrag i Barn/familj kategorin!Några bilder från fashion/porträtt


Självklart hoppas jag på ett till år, med lika många fotograferingar som detta. Om inte mer till och med! Självklart hade jag inte haft ett lika bra första år utan mina fina kunder! Tack för erat förtroende!


Mellanlandar

2009-11-10 | 15:52:05


Mitt uppe i uppsats skrivandet tar jag en kort fem minuters paus och printar ner några livstecken här. Lite senare kommer det ett stooort inlägg, eller bildbomb, kalla det var du vill. Men kul blir det! Ses väl då?


Foto: Jag
Bild: a part of me, för ett bra tag sen!


Detta eviga tjat

2009-11-09 | 19:09:01


Jag måste ventilera mig, ta åt er eller inte, det kvittar. Detta är dock ingen invit till diskussion utan min egna ventilation i ämnet. Jag är såååå sjukt less på hela hysterin över svininfluensan och alla frågor och funderingar; kommer jag bli smittad? kommer jag dö? ska jag ta vaccinet? Eller kommer jag börja gå baklänges eller kanske dö av det med? Vilka jävla problem man kan skapa genom en influensa. Som jag och Jenny pratade om under våran fikadejt för nån vecka sen. Det var samma hysteri med fågelinfluensan, den överlevde vi. Nu kom svininfluensan och jag ger mig fan på att vi överlever den också. Snart väntar väl bara fiskinfluensan så har vi alla nivåer av influensa man kan ha.

Jag har vänner som har vaccinerat sig och jag har vänner som inte kommer vaccinera sig. Jag står på den sidan att låt den komma om den så vill, vaccinet är inget för mig. Influensan är jag inte rädd för. Mänskligheten har fan överlevt tsunami och andra naturkatastrofer. Ska en influensa få skapa så mycket hysteri och dramatik att andra viktigare saker glöms bort? Får jag välja så vill jag satsa mer resurser på att skydda oss mot naturens krafter. Inte mot en influensa. Men det kanske bara är jag. 


Kvalité före kvantitet!

2009-11-09 | 16:45:55


Jag är väl medveten om tystnaden i bloggen, den kommer lite automatiskt när plugg, vänner och kärlek tar mer utrymme. Men så kör jag ju även på kvalité och inte kvantitet! Jag fick ett så otroligt fint mail från Ulrica imorse som jag bara måste få boosta mitt eget självförtroende med:

"Hejsan!
Bilderna är HELT underbara. Har lite beslutsångest bara över vilka vi ska välja ut. :-)"


Foto: Jag
Bild: Alla fyra sönerna, Linus, Oskar, Elias och Arvid, familjefotografering, 091027

Fars dag

2009-11-08 | 11:39:06


Det är nog inte många som har missat att det är fars dag idag. Själv pratade jag precis med min pappa i telefonen. Det hade såklart varit roligare att umgås med familjen då det lät som om dom skulle få en väldigt mysig dag med golf och middag!


Foto: Jag
Bild: Världens bästa papi!!!Men jag tog tåget hem från Eskilstuna igår förmiddag för att spendera resten av helgen med min rocker. Janikas födelsedagsfest i fredags blev riktigt lyckat som det alltid brukar bli! Det var så kul att få spendera lite tid med bästa vännen! Hoppas vi ss snart igen! 


Vintergatan

2009-11-05 | 17:15:50


Idag har jag pluggat och skrivit tenta och hälsat på Dorion en sväng för pizza och gos med Jin! Det har väl i stort sett snöat hela dagen också och lämnar spår efter sig i form av ett vitt täcke på marken. Men jag tillbringar resten av kvällen inomhus under en filt och inväntar min rockers famn.


Foto: Jag
Bild: Baby Jin


Modeller sökes - Sista chansen nu!

2009-11-05 | 10:23:20


Har du eller någon du känner länge velat stå framför kameran på en plåtning? Nu har du chansen! Min syster söker modeller till en plåtning till ett, än så länge, hemligt projekt som hon leder -med inriktning på kläder. Plåtningen kommer att äga rum i Sundsvall lördagen den 14:e november och fotograf för plåtningen är såklart jag, sminket står make up-artisten Dorion för och syrran håller i stylingen.

Det enda du behöver göra är att skicka in din intresseanmälan och berätta:

Namn
Ålder
Klädstorlekar (tröjor, jackor, klänningar, etc)
Skostorlek
Samt skicka med en närbild på ansiktet och en helkroppsbild


Anmälan skickar du till Sica@sicastyle.se

Du måste såklart kunna det angivna datumet och plåtningen kommer att hålla på större delen av dagen. Vi kontaktar den/dem vi har valt senast fredagen v.45.


Foto: Matilda
Bild: Jag på en plåtning


Familjen

2009-11-04 | 15:23:56


En bild på hela familjen som jag fotade för en vecka sen. Här springer dom för fulla muggar mot kameran :D Jag har precis blivit klar med redigeringsarbetet och är själv väldigt nöjd över resultatet. Det går inte att titta på bilderna utan att få ett leende på läpparna :)


Foto: Jag
Bild: Familjefotografering, 091027, Sundsvall


Världens bästa!

2009-11-04 | 12:02:09


Idag fyller världens bästa vän år. Vi har känt varandra sen vi var 9, klickade direkt och har varit oskiljaktiga sen dess! Trots att vi båda har begett oss till andra delar av Sverige och inte har lika lätt för att umgås så vet jag alltid att jag kan lyfta på luren om det är något. Janika är en sån där vän som vet allt om mig och fortfarande tycker om mig! Världens bästa vän! På fredag åker jag till Eskilstuna för att fira just denna dag men henne!


Förlovning

2009-11-03 | 14:28:40


Efter att vi hade fotat familjefotograferingen förra måndagen så ville Matilda ha några fina bilder själv. Hon och hennes kille förlovade sig i söndags och det var självklart ringbilder som jag fick ta åt dom. Så jag var nog bland de första som fick veta deras lilla hemlighet :) Stort grattis till eran förlovning!! På tal om Matilda så kommer hon hit om en stund, det blir tv kväll ala chips, dipp och hells kitchen ikväll!


Foto: Jag
Bild: Matilda och Linus förlovningsringar


Vinnare av höst tävlingen!

2009-11-02 | 18:39:22


Första pris och ett presentkort värt 1150kr går till Victoria87 för sin enkla och stilrena tolkning av hösten. Det här var hennes bidrag:

På andra plats och vinnare av ett presentkort på 650kr är Emma Pettersson! Här har ni hennes bidrag och hon var den enda som använde människor på bilden, barnet i gungan och föräldrarna i bakgrunden ger en inblick i vårat vardagsliv!


Foto: Emma Pettersson


Jag har kontaktat vinnarna och båda får varsitt presentkort som kan användas till alla mina paket på hemsidan, förutom modell för en dag. Stort grattis!


Citat

2009-11-02 | 14:35:21


För en gång skull hittade jag något i kurslitteraturen som jag faktiskt kan relatera till. För att citera Karl Popper:

"Jag kan ha fel och du kan ha rätt och med gemensamma ansträngningar kan vi komma närmare sanningen"

Redigerar

2009-11-02 | 11:16:59


Gah, böckerna hamnar lätt i skymundan och uppmärksamheten riktas till redigering av familjekort istället. Men bilderna är ju sååå fina att jag inte kan motstå photoshop :)


Foto: Jag
Bild: Näst yngste sonen Arvid, 091027, Sundsvall


It´s a new day

2009-11-02 | 09:47:51


Jag vaknade till rösten av min rocker genom telefonen. Nu sitter jag i mysbyxor och otvättat hår med Nyhetsmorgon i bakgrunden som gör mig mer nyfiken på Rammsteins nya album. Men först väntar en frukost så ligger det en hög med kurslitteratur och stirrar på mig. Så, vi hörs senare!

Tävlingen är nu avslutad också! Vinnare presenteras ikväll!


Foto: Jag


You´re wrong if you think that I´ll be just like you

2009-11-01 | 20:36:05


Helgen är över. Nu ser jag fram emot nästa. Utmaningar kommer sällan i gott syfte, men det finns inget som jag inte klarar av, som min rocker och jag inte klarar av. Inget och ingen kan komma emellan oss. Ikväll sopar jag undan spåren och går vidare.   
bloglovin