dolt nummer

2007-05-31 | 18:25:06image48      
Oooookej. Vem ringde mig idag den 31 maj 17:18 från dolt nummer? Det var inte dom två som jag vet av har dolt nummer, så om du känner dig träffad så hör av dig till mig snarast, jag är extremt nyfiken på vad du ville.

En annan intressant sak är att jag har varit ute och gått idag... twice! Yää, jag känner mig hurtig. Så jag förtjänar lite beröm och köpte hem lite chips och en chokladbit. (Doh!) Men jag ska ändå ut och gå imorgon också så det gör inget.

I helgen trodde jag att jag skulle få träffa min Emanuel, men tji fick jag. Han ska tydligen jobba helg :/ Oh well, jag får tydligen inte alltid som jag vill ändå. Det är synd.
Men till veckan, då jävlar! Då är han min!

Som sagt: jag är lite weird ---->

känslig tittare

2007-05-30 | 13:58:20jag är en riktig vekling när det gäller djur som anfaller människor, typ, igår såg jag "how to survive" och det visade när människor blev överfallna av björnar. mmhhmm. Min mage vred sig ut och in av avsky och jag kröp ihop som ett litet barn med filt över ögonen.

Men likförbannat har jag inga problem med att se människor som styckas, bränns, torteras och mördas brutalt. Nää, då ska jag vara med så mycket som möjligt för att hitta mördaren och till och med se repriser bara för att försöka förstå hur människor kan gå så långt för att ta livet av en annan.

jag är väl en aning weird.

Idag ska jag inte göra något speciellt. Jag har några planer på att traska ut en sväng, men vädret ser allmänt trist och grått ut. Jag kanske borde inkassera ett paraply. Kan vara bra att ha.

Ja, just ja. Så idag, så fick jag ett mail. Lunarnörd som jag en gång i tiden var (när jag ännu inte skaffat bloggen att avreagera mig på) så skrev jag 100 ord till lunar som kom med i radio och på deras sida. Japp. Jag vet,  jag är en naturbegåvning! Men om vi nu återgår till realtid så läste jag detta mail och tydligen så kommer det ut en bok typ "lunars 100 ord"  och mitt i bland dessa så kommer mitt bidrag att synas. Nästan så jag vill ha lite beröm. GE MIG!
Eller så skippar vi det.
Läs boken i alla fall som kommer ut i september, kanske finns dina 100 ord också med?!?

en avvikelse i vardagen

2007-05-28 | 22:18:48idag har dagen gått förbi precis som alla andra dagar. Självklart med kriminaltekniker som "en bra start på dagen" sen datorn, söka jobb, tv:n, mat, mamma kommer hem, tv, magge kommer på besök, sen hände det något. Jag fick besök av Johannes. mycket ovanligt i min annars så tråkiga vardag. Skönt att kunna piffa upp den lite med ett vänligt ansikte. Nu är jag utan mp3.spelaren i tre veckor eftersom Johannes snodde den med sig, med mitt tillstånd, till sina äventyr på

Snart antar jag att min telefon ringer och eftersom jag är synsk (lägg märke till ironin) så vet jag att det är Emanuel :) Sen blir det väl sovdags.


I want to direct you, direct you into my arms.
v

då var man tre.

2007-05-28 | 13:18:15
Igår åkte Emanuel hem igen. Något bakis följde jag med honom till stationen och vinkade hej då. Får se när vi ses igen nästa gång. Sånt är drygt. När man inte riktigt vet.

Fast jag fick dagen att gå smidigt ändå. Mamma kom hem rätt så snabbt efteråt och vi åkte och handlade mat tills kvällen. Eftersom det var mors dag så servade jag henne hela tiden och försökte vara så snäll som möjligt. Det gick bra.
Vi hämtade även ut min nya mobil. Ja, jag har blivit övertalad av en jäkla (trevlig) telefonförsäljare som ville ge mig en mobil. Nu ringde han ju väldigt lägligt eftersom jag har använt mammas mobil allt för länge. Så jag fick ge honom hans provision och han skickade en mobil till mig. 3 som sagt.

Jag är nöjd so far.

off we go

2007-05-27 | 14:54:19
Idag är jag nog egentligen lite för bakis för att skriva blogg, men jag gör ett tappert försök.
Igår var det fest hos pess som hade fyllt 21, därav baksmällan. Födelsedagar har en tendens att spåra ur när det gäller alkoholmängden. I vilket fall så gjorde det de för mig. Men jag hade ju skoj, så det är bra. Deras kattungar som dom nyss har köpt var übersöta, jag vill också ha. Ge mig.

Typ nyss åkte Emanuel hem igen. Han har varit här sen i onsdags eftermiddag som jag förmodligen nämnt tidigare. Det är en riktig karl jag har. Igår, då jag var så full, fick Emanuel ta saken i egna händer och tvättade bort mitt smink, borstade mina tänder och bäddade ner mig i sängen. Är inte det idealet för en perfekt pojkvän så säg.

Sen har vi hunnit med att vara i stan, där vi träffade massa trevligt folk. Åt sen lite god mat och vidare hem till farmor för att umgås över en fika med henne och pappa.
Ja, just ja. Så har det varit så fint väder så vi la oss på altan och solade. Det var mys. 

Idag är det också fint väder, men jag är nog fortfarande lite för bakis för att ligga och steka ute i solen.
Mors dag är det ju också, jag ska städa så mamma blir glad.image39
image40

Får jag lägga mig i ditt liv?

2007-05-23 | 13:34:57
Jag har aldrig förstått mig på Hallstahammars befolkning och jag kommer förmodligen aldrig och göra det heller. Men kan man i alla fall få leva sitt eget liv utan att folk ska prata skit som dom inte vet någonting om. Så länge det inte angår dig, knip käft.


Idag kommer Emanuel hit. Jag ska hämta honom halv 4 i stan. Äntligen.


image38puss.

har du också en dröm?

2007-05-22 | 18:50:15
Idag hämtade Emanuel mitt stativ :D Imorgon kommer både han och stativet hem till mig, kan det bli bättre? :D Nope. Nu ska jag bara hitta en egen kamera så kan jag börja ta min dröm på allvar och rent ut sagt bli fotograf. Jaa-a det kan jag faktiskt.

Så idag har jag letat efter lämpliga kandidater och faktiskt hittat två stycken som skulle passa mina behov bra. Nu måste jag bara övertyga säljaren att ge dom till mig. Eller okej, sälja dom till mig. Sen har jag även städat en aning, borde städa mera, men det gör jag imorgon innan Emanuel kommer. Då går tiden fort.

Nu blir det tv.

stativ me

2007-05-21 | 20:55:16

Yeah, idag gjorde jag min första affär via blocket.se! Eller ja, Emanuel tar hand om den imorgon men det är för mina pengar. Bara det att det blir smidare om Emanuel hämtar det åt mig ;D (Han råkar bo tio minuter ifrån säljaren) Ett stativ till min kamera! Finally!

Nu ska jag rusa. Csi på tv!

one day, or another

2007-05-21 | 15:29:34
Måndag.
Mhmmm, ännu en ny start på en ny vecka. TIden går ju framåt, där ser man. Idag var jag lite vettig och städade undan skit som legat på samma ställe alldeles för länge. Ska väl ta tag i dammsugningen och eventuellt torka golv också. Låter som en kul dag.

Emanuel kommer i alla fall hit i veckan, än så länge är dag okänt, men det blir nog snart hoppas jag.
Man kanske ska spela lite poker innan jag tar tag i städningen. Ja, jag har börjat lite smått med pokern igen ja.
Det är nog nu jag kommer bli miljonär.image36


Keep on fighting, fighting for your life.

 

dra mig baklänges

2007-05-20 | 18:57:53


Kanalerna har börjat fungera igen, vilken lycka. Fast jag har fortfarande varit trött. Försökte fota lite men kreativiteten är inte hög när man är trött och ensam. Vill leka i photoshop,  men då behövs bilderna som är i kameran och dom får jag inte i första taget eftersom jag inte kan lägga in dom på min dator. Damn it

jag borde laga mat .

snel hest

2007-05-20 | 10:48:11


Idag var de tänkt att Kenny skulle flyga lite. Tandskärmflyg, tror jag det hette. (Alltså inte fallskärm som man hoppar ut från flygplan, utan man startar från marken på nått sätt och kommer inte lika högt upp i luften) Men så blev det ju inte. Det blåser för mycket = inställt.

Jag blev bra sugen på att gå och sova igen då dom bästa kanalerna på tv inte funkar (jävla telia) och så har det blivit tomt i huset eftersom mamma och Jessica har åkt. Så det kan gå.

Spara på miljön - fäll ett träd!

2007-05-19 | 18:43:34


I fredags var jag och mamma in till Ikea för att hitta en lampa och diverse glödlampor till mitt badrum som för tillfället ligger i mörker. Jag hittade ett par lovande energispar lampor och tänkte: "fan va bra, nu ska jag göra något för klimathotet"  Väl framme i kassan frågade kassörskan om mamma var medlem i Ikea family. Jodå, det var hon. "Har du kupongen med dig för lamporna då?"  Ehhh, va? Näää. Men kortet hade hon. Självklart räckte inte det utan för att få köpa dessa energispar lampor så måste man fälla ett träd, göra det till papper och ta med sig den där kupongen till affären. Ingen kupong - Inga lampor.
Ja, så var det med "spara på miljön". Rätt så ironiskt roligt att man gick därifrån utan energispar lampor och skakade på huvudet av ren förvirring.

Sen åkte vi till tati och köpte skor och kläder. Blev sittandes i en bilkö en stund på vägen hem på grund av en bilolycka på E18. Köpte lite cider på systembolaget och sen hem till Amelia för att äta mat med hela  "La familia". Efter mättande magar, beställning av kläder (70 % rea säger man inte nej till), och lite falskt sjungande så begav jag och jessica oss till bambi genom Kenny som kom och hämtade. Vidare sedan till tuna-området och Thomsen som hade fest. Det blev en jäkla blandning av folk. Stället kryllade av människor man kände, var bekanta med, bästa vänner och främlingar. Klockrent. Dessutom övervann jag min rädlsa för rottweiler och klappade denna hund som fanns med på festen. Det tog säkert någon timme innan jag vågade. Men han var faktiskt snäll och jag blev stolt över mig själv.
Traskade hem när småtimmarna gjorde sig påminda och sällskapade med Johannes. Vi var nog sist från festen.
En riktigt kul kväll och den avslutades med telefonsamtal med Emanuel som också hade festat. Vi flummade lite och gav upp halv 5 då jag räknade till tre och slocknade direkt.

Idag kom Johannes på besök, bakfulla och trötta med humorn på topp så får man skratta mycket! Vi har kommit överens om att vi äger på pictonary, att Johannes är en kloss och jag en barbapappa. Sen kom Janika förbi och var social, hon följde även med oss till stan och kikade på när Carina dansade magdans. Jag hade såklart kameran med mig i högsta hugg och tog både en och sju bra bilder.

Ikväll blir det nog lugnt. Någon schysst film vore inte fel.

Då några sekunder bli en evighet

2007-05-16 | 16:31:37


`Varför?`

Jag kan inte tänka klart, jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska säga eller om jag ska säga något alls.

Man läser om olyckor i tidningen varje dag utan att egentligen beröras så mycket - tills man känner personen som drabbats. Jag vet ingenting. Klarar dom sig? Varför hände det? Hur?

Jag vill bara slå sönder allt jag ser i mig väg, jag vill skrika rakt ut, sätta mig i ett hörn och gråta.
Dom måste klara sig.


Blåsigt värre

2007-05-15 | 17:11:15


Idag har jag ingen direkt ursäkt till varför jag inte varit ute och gått. Jag kan ju skylla på hundarna som jag hade här i två timmar, eller på Johannes som kom över med glass och bjöd på en två timmars pratstund. Men det vore ju lite elakt eftersom jag fortfarande har gott om tid på att gå den där promenaden med min mp3 och se nöjd ut. Fast sen finns ju risken att jag blåser bort med tanke på att vindstyrkan är rätt så hög och jag är rätt så liten. Ja, risken finns som sagt.

Äh, imorgon kommer Jessica hem. Då blir det att sätta den sociala sidan till och umgås med henne :D Yääää! Det gillar vi. Samtidigt drar hon med sig mamma också. Helgen blir en riktigt familje helg, det ser jag fram emot!

Nu borde jag kanske ställa mig och laga lite mat. Fast det blir inte fisk idag. Jag orkar inte äta det tre dagar i rad :S nog är det jäkligt gott och jag har blivit riktigt duktig på att få fisken perfekt. Men ja, pytt i panna är ju också mums. det får vi köra på idag.

Alla tiders!

_________________________
Missjeni

Klädist

2007-05-14 | 20:39:37


Ja, vad ska man säga. Jag är helt besatt utav kläder. Sen vet jag även att jag inte är ensam om det (det finns ju faktiskt några miljoner till tjejer ute i världen.) Men idag hämtade jag i alla fall ut ett litet paket med kläder i. En sommarklänning, ett linne, ett par byxor och söta leggins. Och i samma veva postade jag iväg en till beställning. Nog för att det var lite fler plagg i den och rabatt, dessutom kommer den inte förrän i augusti. Men i alla fall. Jag var tvungen.

Sen var det ju tänkt att jag skulle ta en promenad idag, jag var taggad till och med. Men, moder natur ville annorlunda, hon vill tydligen att jag ska vara lite kurvig (speciellt runt magen) Men jag var i alla fall lite nyttig och lagade fisk idag. Det känns bra.

Idag har jag även märkt av att timmarna framför datorn är onormalt få jämfört med annars. satt en halvtimme imorse och så nu lägger jag en till halvtimme på att kolla mail och blogga lite innan CSI börjar. (favvo programmet) Men det är bara positivt tycker jag. Datorn tillför mig inget spännande längre. Så länge det inte gäller bildredigering såklart.

Ja, men det var väl allt.

_____________________
Missjeni

Taaaxiiiii

2007-05-13 | 15:57:55


Efter en kanon vecka i Sundsvall så påbörjade jag min resa hem imorse. Kl. 10:11 pussade jag Emanuel hejdå och sen rullade tåget iväg. 14:45 stod jag på Västerås bussterminal efter att bytt i Uppsala. Trött och hungrig såg jag till min besvikelse att det inte går något tåg till hallsta förrän 17:15. NEVER att jag sitter och väntar två timmar: jag skulle hem, direkt! Så jag tog en taxi. Yäää så jäkla onödigt osmart och otålig man ska vara ibland. 470 spänn kunde ha varit 25 kr om jag bara hade suttit snällt och läst aftonbladet 356946060 ggr för att sedan gå från tågstationen i hallsta  hem till mig med packning och klackar. Nej, då ska bekvämligheten fram och plånboken får lida för det. Men det är så skönt att vara hemma nu. Just nu och inte om två timmar. Så jag antar att jag får säga att det var värt pengarna, just i det tillståndet jag befann mig i när jag tog det beslutet.

I alla fall har veckan hos Emanuel varit klockren, vi var äntligen in på kasinot och jag som trodde att jag skulle spela bort en förmögenhet höll mig rätt bra i skinnet och gick därifrån b a r a 300 kr fattigare. DET var värt. Tio minuter tidigare åkte ytterliggare 300 kr iväg på ett par sommar skor. Men det var också värt. URSNYGGA! (om jag får säga det själv) Så har vi tillbringat mycket tid ute i stugorna också. Det är myspys, grillning och alkoholhaltiga drycker var  fredagskvällens planer. Blev fint det. Annars har vi bara haft det bra.

Måste väl bara lägga till att Eoruvision gjorde mig bra less. Jag trodde man skulle rösta på låtarna och inte på länderna. Men se så fel man kan ha. Det hade ju varit läckert och mer att föredra om Ukraina hade vunnit. Jag menar, kan Lotta Bromér kopian vinna så varför inte foliesnubben? Dom kunde man ju skratta åt istället för att gråta som det nu blev.

Äh, imorgon ska jag hämta ut lite grejer som jag har beställt. Sen ska jag ta kontakt med min handledare och fråga ett och annat om alfakassan. Jag har nämligen fått pengar från dom (om ni inte redan hajjat det) men jag har inte fått det jag ska ha.

Oh well. Här blir inga barn gjorda.

Over and out.

__________________________
MissJeni

Im out of here!

2007-05-07 | 14:13:35


Imorgon drar jag till Sundsvall för att pussa på min Emanuel :D Vilket jag inte gjort på två veckor! Ja, det är länge. Förhoppningsvis blir jag borta i en vecka eller liknande och det kommer bli bra bra bra bra!
Först måste jag bara traska till ungdomsprojektet på morgonen, men sen pyser jag! Så det ska väl inte bli allt för jobbigt :)

Håå, vad jag längtar!


Trolig baksmälla

2007-05-05 | 12:09:57


Fredags dagen började väl en aning kaotiskt för mig. Jag och Linda bestämde oss för att ta oss till stan och köpa hem lite kläder. Det gick bra förutom att jag krockade mammas bil med en stolpe på en parkering :/ Till mitt försvar måste jag ju skylla på bilen framför som stressade mig och gjorde mig tvungen att backa mot en liten liten liten grå jävla stolpe som jag inte såg :( Tur i oturen blev det inte så stora skador och mamma skulle ändå laga bilen efter en krock som Carina gjort. Yäää. Så nu är min oskuld tagen i att krocka iaf. Jag lovar att Emanuel skrattade rejält när jag berättade nyheten för honom.

Hem kom vi och med lite ångest i halsgropen följde jag med mamma och tvätta bilen. Det var en upplevelse i sig samtidigt som vi såg att skadorna inte var så farligt som det såg ut. Puh.

Sen var man ut igår och det var nog fan på tiden. Kom på att jag inte hade varit ute på krogen sen 2 mars. Och insåg lika snabbt varför. Det fanns inte direkt mycket jag hade saknat förutom att få skaka lite rumpa. Men det var en helt okej kväll tillsammans med Linda, Hanna och Madde. Håll utkik i vlt ;) Så kom man ju hem lite tidigare än vanligtvis med hjälp av bil istället för buss och självklart ringer jag Emanuel. Såklart! Han spelade nog poker lät det som och skulle ringa tillbaka efter en stund. Under den stunden hann jag somna sittandes i min soffa med lamporna tända. Jag hörde inte när han ringde första gången :/ Doh! Men vi fick lite pratstund sen iaf. :)

Sov som en skönhet och vaknade som ett odjur. Johannes som har kommit hem från Åre (YÄÄÄÄÄ) kom och väckte mig efter att ha glömt kvar lite grejer sen igår. Det måste varit en vacker syn. Mhhhmmm.

Idag ska jag inte göra ett skit. Jo, kanske städa.

I want the world to see me

2007-05-01 | 22:20:23


Det är fan bra med några ensamma dagar ibland. Då har man tid att verkligen tänka på vad man vill åstadkomma här i livet. I vanliga fall brukar jag bara moffa i mig massa onyttigheter och vara allmänt deppig, vilket jag även gjorde idag, plus alla glas oboy jag drack. Oboy är gott.
I alla fall. Mitt i allt så får man inspiration från något konstigt ställe, som till exempel från ett sjukt galet talk-show där folk bara svär och slår varandra, som om det skulle göra världen bättre. Eller kanske från en serie som faktiskt kan påminna om våran egen lilla värld vi försöker leva i.

I vanliga fall hade jag ignorerat det och bara skakat av mig allt precis som jag brukar göra och deppa lite till. Men det vinner man inte mycket på. Så jag kom på mig själv att jag måste göra något för att något ska hända. Ja det låter rätt så logiskt, men det är inte alltid så man tänker själv.

Jag ska påbörja mitt största intresse på allvar och göra något riktigt snyggt med det. Tillsammans med min tvilling syster. Det kommer bli klockrent och så fort jag fick fram idén så sprudlade idéer fram och hela projketet har redan tagit fart och jag vet att det kommer vara bra för mig.

Det kommer bli som en ny start för mig och jag lägger allt gammalt bakom mig för att istället blicka framåt. Det borde jag gjort för längesen, men ibland måste man ha tålamod coh vänta på den där "aha-upplevelsen". Jag har nog äntligen fått den. Mer om det när jag sätter igång på riktigt. Nu ska jag gå och ringa Emanuel :)
Min underbara pojkvän.

Baksmälla vs sjuka

2007-05-01 | 12:24:01


Jag är inte bakis idag, men likförbannat är jag illamåeende. Alltså inte bakis illamåeende som många skulle tro, utan sjukt illamåeende. Jag tror det beror på vårat vatten, det är för mycket flour i det och de smakar verkligen inge gott. Fler bevis till att jag inte är bakis är att jag är hur pigg som helst, fri från huvudvärk och dylikt. Sen att jag inte får behålla maten är också ett tecken på sjuka och inte baksmälla.

Ja, det är ytterst intressant fakta.

Trots att jag är hyffsat pigg så ska jag inte göra ett skit idag. Så de så. Eller jo, förmodligen ska jag väl smida mina planer om att flytta härifrån snarast. Undra hur bra det går.

______________
Missjeni
bloglovin