Lunica - hemsidan!

2014-06-20 | 22:00:47


I veckan lanserade jag hemsidan för mina armband. Så nu finns all information samlat på ett och samma ställe. Smidigt va? :) Det känns så otroligt kul att så många vill beställa och bära ett smycke som jag har gjort. Galet vad lite rastlöshet, pepp från fina vänner och kreativitet kan göra. Armbanden är något jag gör på hobbynivå och kommer fortsätta så ett tag. Sen får vi se vad som händer helt enkelt. Kika gärna in på hemsidan och inspireras av alla armband :)
 
Klicka här eller på bilden för att komma till hemsidan.
 

Ny typ av marknadsföring

2014-06-11 | 22:27:39


Ikväll gjorde jag ett armband till mig själv. Ett med mitt företagsnamn och en berlock i form av en kamera. Blev så nöjd och nu bär jag alltid med mig mitt företag, redo att skapa ett samtalsämne :) 
 
Vill du beställa ditt egna personliga Lunica-armband? Maila kund@lunica.se

Lucas - 11 månader

2014-06-05 | 22:31:30


Idag blir lillhjärtat 11 månader. Snart har ett helt år gått sen du kom till världen och till oss. Nu är det fullt ös från att du vaknar till att du stänger dina bruna ögon för natten. Nåja sova hela natten gör du inte, men ibland skräller du till och din mamma blir överlycklig. 
 
Du gillar att prata och nu är det ord du försker säga fast din mamma och pappa förstår inte riktigt vad du säger ännu. Mamma och pappa har du sagt några gånger i alla fall och katt. När du leker är du helt fokuserad på ditt och man undrar vad du har för projekt på gång. För nog är det projekt alltid. Även om du slänger ut allt från köksskåpen så har du nu börjat lägga tillbaka de igen och du förstår att du kan lägga små saker i större saker. Det är spännande att se hur du löser problem som du stöter på. Är vi ute ska du utforska världen och är inte rädd för att gå för långt ifrån mamma eller pappa. 
 
Grattis på din 11-månadersdag älskade Lucas. Vad vore vi utan dig.
 
 bloglovin