Lunica - unika shamballa armband

2014-05-26 | 12:58:04


Jag har börjat pyssla lite. Det började med att jag ville ha ett armband med Lucas namn. När jag inte hittade något som jag gillade så blev lösningen att göra ett själv. Resultatet blev jag väldigt nöjd med och la ut på instagram. Och därefter fick jag frågan från mina följare om man kunde beställa från mig. Så ja, nu har jag alltså börjat sälja armband på beställning. Du väljer färger själv eller låter mig göra det om du inte har några speciella önskemål. Med eller utan text. I brevlådan några dagar senare kommer ditt alldeles unika "lunica-armband" hem till dig. Mer personligt än så blir det inte :)

Bilder från instagram (missjeniphoto)

Sommarvärme

2014-05-21 | 20:19:14


Underbart att sommaren verkar vara på ingång nu! Idag har vi spenderat hela dagen tillsammans med Leia och Victoria. En klockren dag med massa bus! 


tio månader

2014-05-05 | 17:01:28


Idag blir Lucas tio månader. Två månader kvar till hans 1-årsdag och jag undrar vart tiden tar vägen. Dagarna flyger förbi och Lucas kan gå utan problem. Han kryper inte längre. Han har sagt sitt första ord som blev "katt". Han kan "high five" och äter väldigt bra själv. Lucas är så otroligt envis och visar sin starka vilja varje dag. Han är nyfiken på omgivningen och älskar att sitta upp i vagnen och hålla koll på vad som händer. 
 
Han leker väldigt bra själv och hittar alltid nya sätt att roa sig på. Varje dag är unik och man vet aldrig vad han hittar på härnäst. Nätterna är dock, fortfarande, besvärliga. Nu har det gått 6 dagar utan nattmat i alla fall och hoppet om att nätterna ska bli lugnare finns där. Men det känns väääldigt långt borta ändå. Det är en ivrig kille vi har som inte vill missa något och ska lära sig allt så fort det bara går.
 
Just nu är han även väldigt mammig och ska vara hos mig hela tiden så fort jag är i samma rum. Går jag därifrån så är han hur lugn som helst. Busunge!
 
Grattis älskade son på din tio-månaders dag. Vi älskar dig!
 
 

Playdate med Leia

2014-05-04 | 14:28:25


Igår kom Victoria och Leia över för lite bus. Som sedan övergick till en spontan övernattning. Det var ett tag sen vi sågs nu. Dagarna bara springer i väg så man inser inte hur lång tid som faktiskt gått förrän man ser hur mycket som hänt med våra små i utvecklingen sen sist. Lucas och Leia leker fortfarande jätte bra med varandra och roligt har dom, även om det kan bli liiiite hårdhänt med jämna mellanrum från båda hållen. 
 
 

Studenten närmar sig!

2014-05-02 | 13:22:07


Snart är det dags för studenterna att springa ut från skolan och in i vuxenlivet! Självklart har vi på Tullhuset Living förberett med allt som du kan tänkas behöva till din student-outfit! Klicka här för att inspirerasoch du hittar garanterat något som passar just dig!
 
Och du har väl inte glömt att boka in din studentfotografering? Maila info@fotografmissjeni.se så hjälper jag gärna till med att föreviga dina studentporträtt!
 
 bloglovin