Lucas - 12 månader

2014-07-05 | 20:52:30


Och så var dagen här. Lucas 1-årsdag. Jag har så svårt att förstå att vår lilla bebis har funnits hos oss i ett helt år, när det känns som om han nyss kom till världen. Så mycket glädje och kärlek som du ger alla i din närhet är svår att förklara. 
 
Nu börjar det verkligen gå undan. Lucas älskar att klättra. På allt. Han stampar med fötterna när han blir arg eller vill dansa. Helst på bordet. Han hittar alltid på bus och att jaga katter är jätte roligt. Han är en hejjare på att gå i trappor och vill gärna bygga torn med klossar. Han är även nyfiken på att möblera om, att stoppa ner burkar och skålar i större burkar eller varför inte i mammas stövlar.
 
Nätterna. Jag trodde aldrig att jag skulle sitta här ett år efter att Lucas kom till världen och kunna säga att han sover hela nätter nu. Inte alla. Men 4 av 5 nätter sover han utan att man behöver kliva upp. Snart är det dags att börja på dagis. Vår lilla bebis är nu stor kille men mycket personlighet och en enorm kärlek som han sprider vart han än går. 
 
Grattis Lucas på din 1-års dag. Vi älskar dig så!
 
 

Zarah Joling

Väldigt fina bilder på din väldigt fina son! :)

Svar: Tack så mycket :)
MissJeni - mamma till Lucas ♥

2014-07-17 17:33:46
URL: http://zarahjoling.blo.gg/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Tack din kommentar!


bloglovin