Njut!

Ett återkommande ord som vi får höra ofta näst efter "grattis" är att vi ska passa på att njuta av den här första tiden. Visst. Vi är lyckligt lottade som har fått en så fin kille, som är frisk och har tio tår och tio fingrar. Och vad vi älskar honom. Men trots det är det lite svårt att njuta när han skriker i timmar, när man själv inte har sovit mer än tre timmar. Då handlar det mer om att överleva. Men misstolka inte, vi njuter. När Lucas sover eller de stunder han är nöjd. Det är tur han är så söt för då glömmer man bort allt skrik ganska snabbt. Men jag skulle inte byta bort vårt nya liv för allt i världen. Att se in i Lucas ögon gör allt så värt det.



Kommentarer
Postat av: Eva L

Kan känna samma sak emellanåt när saker inte går som man tänkt sig och det blir skrik och lite sömn. Ibland undrar man hur lugna bebisar folk har egentligen, men är nog snarare så att ingen berättar om de tråkiga sakerna. Tycker det kan va mysigt att höra om de härliga stunderna med bebisen, men lika viktigt är det att få veta att allt inte är tipptopp jämt heller. Så det gillar jag med din blogg, man får se båda sidorna =) Men har han kolik Lucas?

Svar: ja det brukar ju vara så att folk gärna förskönar sanningen, men inte jag :) Kul att du gillar det! Nej, det är nog inte kolik han har då han skriker "för lite" för kolik och inte på samma tider. Det är nog ersättningen som gör det svårt för hans mage att bryta ner så det bildas gaser. Men nu ska vi sluta med den och har börjat ge magdroppar och minifom som ska hjälpa med gaser.
MissJeni - med en lillskrutt i magen ♥

2013-07-23 @ 15:47:57
Postat av: Eva L

Precis när jag skrivit inlägget så läste jag detta. Härligt när man kan få skratta åt de jobbiga stunderna =) http://blogg.alltforforaldrar.se/missjoi/2013/07/21/saker-man-inte-far-saga-nar-man-far-barn/

2013-07-23 @ 16:04:13
Postat av: Frida

Ja det är en utmaning att överleva. Men som du säger, totalt värt det! :) Hoppas han är snäll ofta nu då! ;)

Svar: han har blivit mycket lugnare redan sen vi började med magdroppar. Så hoppas det håller i sig :)
MissJeni - med en lillskrutt i magen ♥

2013-07-23 @ 16:49:52
URL: http://blogg.fotografia.se
Postat av: Anonym

Ja ibland är det inte alltid så lätt att njuta av barnen och det kommer att hända små korta ögonblick att man undrar varför man skaffade dem ;) Men som tur är så flyger den tanken iväg lika fort som den kom.. Men njut när det går att njuta för som sagt så går tiden så himla fort och helst när de är små, men även sedan..
Har en son som nu skall flytta hemifrån,.. Hur i allvärlden skall han klara sig utan sin mamma, eller kanske hur skall hans mamma kllara sig ;)

Njut, och du.. Skriktiden kommer att snart försvinna men så klart är det otroligt jobbigt, helst känslomässigt, när barnen skriker av olika orsaker..

Kram Mia

2013-07-23 @ 17:47:35
Postat av: Mia

Hmmm... Försvann ju vem det var ifrån förra inlägget, men från mig var det =)

//Mia

2013-07-23 @ 17:48:26
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: Cilla

Det ÄR jobbigt vissa stunder, och folk som säger att de inte är det - vettifan om dom inte lever i förnekelse ibland?
Barn är underbara & de är underbart å ha barn, men ibland, som du säger när dom bara skriker, sömnen är knapp.. Just då är de inte så underbart, men så gör dom något, ett leende eller ett skratt - då smälter man igen!
Tror de fortsätter så livet ut :)

Igår hade min 13 månaders tjej nått flipp å skulle inte sova.. Det tog 1,5 h, nästan 2 Vällingar innan hon sov.. DÅ var hon billig! :p
Men imorse när hon stod och ropade "mamma mamma", ja då var de som bortblåst! :)

Svar: ja det krävs inte mycket av dom små liven för att få hjärtat att smälta och man glömmer allt skrik :)
MissJeni - med en lillskrutt i magen ♥

2013-07-23 @ 17:49:52
URL: http://sodergards.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

jag förstår vad du menar! det kan vara riktigt tufft och det är en jäkla omställning. men snart står du med en ettårig bebis och undrar - var tusan tog tiden vägen?! så skrikperioden är förhoppningsvis över fortare än du anar och det finns mer tid till att bara njuta :)

Svar: vi hoppas på det :)
MissJeni - med en lillskrutt i magen ♥

2013-07-24 @ 07:44:16
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Karin O

Förstår att det är på både gott och ont, gillar ärliga inlägg! Första tiden som mamma är ju inte bara en dans på rosor...

Svar: nej precis, och det är ju svårt att njuta när barnet bara skriker hela tiden. Men vi hoppas han mår bättre snart!
MissJeni - med en lillskrutt i magen ♥

2013-07-24 @ 09:26:17
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: