mys med mormor

Under förmiddagen idag fick Lucas besök av sin mormor. Han sov när hon kom men slog upp ögonen en liten stund innan hon åkte för att säga hej och kramas lite. Vi har även haft hembesök från BVC idag och jag frågade lite om kolik och gaser i magen då Lucas har varit otröstlig till och från och bara skriker tills han blir helt röd i ansiktet och alldeles utmattad.
 
Men hon trodde inte det var kolik utan mest gaser i magen då han inte skrek under så lång tid och inte på samma tider. Så vi har börjat ge honom magdroppar och minifom som ska hjälpa mot gaser och hittills verkar det lugna honom i alla fall. Idag har han varit hur lugn som helst, så hoppas det fortsätter så. Han hade även gått upp väldigt bra i vikt och väger nu mer än vid födseln så nu kan vi börja skippa ersättningen då det även kan vara den som varit boven i dramat.
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var samma sak för oss när Vilgot var nyfödd. Vi började med sempers magdroppar & då blev det mycket bättre för att slutligen gå över helt!:) Han har också fått ersättning från födseln men för oss gick det över. Jag tror att de flesta har lite krångel med magen i början när allt är nytt:)

Svar: ja så är det säkert, det är ju mycket som ska ordna till sig i magen för dom.
MissJeni - med en lillskrutt i magen ♥

2013-07-24 @ 17:15:44
Postat av: Frida

Så fina bilder!
Va skönt att ni nu kanske kan få det lite lugnare och att lillkillen inte är lika sur ;) hoppas det håller i sig!

Svar: det hoppas vi med :)
MissJeni - med en lillskrutt i magen ♥

2013-07-24 @ 18:05:54
URL: http://blogg.fotografia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: