Minifotografering - Matilda

För mina fans på facebook har jag lagt ut en minifotografering helt gratis som tack för deras stöd. Idag fotade jag Matilda och platsen blev jag lite smått kär i. Undra om man ska försöka dra dit något brudpar framöver....

Vill du inte missa liknande erbjudanden i framtiden? Då ska du göra som 227 andra redan gör, gilla Fotograf MissJeni på facebook du med, välkommen! 
Bilder: Matilda Jonsson, minifotografering, facebook profilbild, 110830, Sundsvall


Kommentarer
Postat av: Emma

Fina :)

2011-08-30 @ 17:36:55
URL: http://godisflickan.blogspot.com/
Postat av: Emma - photography

Åh, tack! Det hade vi :D

Haha! Vi pratar alltid om viktiga saker. Han måste ju läras i tid ;) hihi.

2011-08-30 @ 22:01:26
URL: http://emmajjohanssson.blogg.se/
Postat av: Jenny Eriksson - med blick för livet

Finfina bilder :)

2011-08-31 @ 10:28:26
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV; ja jo men det är just den biten jag tycker är så svår, att marknadsföra mig mot den kundkrets man vill nå. Man (jag) får ju aldrig de där bilderna till min portfolio som jag vill ha eftersom kunderna vill ha något annat. Då skulle jag få tacka nej till alla jobb som det är nu ;) Det blir ju som en ond cirkel. Jag t.ex. gillar bröllopsbilder i stadsmiljö, även andra bilder i stadsmiljö och jag har gett det som förslag när kunde frågat om jag vet vart vi kan vara, men det har blivit nej varje gång. Det ska vara hav och träd osv. Jag har iaf kommit över tröskeln där kunderna som söker upp mig inte vill ha uppställt iaf tack o lov, det är ju en bit på väg iaf haha ;)

2011-08-31 @ 16:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: