The greatest of them all

Idag är ingen vanlig dag för idag kommer världens bästa människa och besöker mig :D Min allra bästa vän sen barndomsben, hon som finns där i vått och torrt, hon kommer till Sundsvall om två timmar! Det kommer bli grymt! Först hämta henne på station, sedan en sväng på stan och sen hem och börja ladda inför girls night out! Kvällen bjuds på tacos hemma hos Dorion och sedan beger vi oss ner på krogarna för att se vilken av dom som lockar oss bäst. Tonight´s gonna be a damn good night!

Jamen justja, pokern igår. Damn vad kul det var! Även om jag åkte ut på tok för tidigt för mitt egna tippande. Men 22:a tror jag att jag blev av totalt 34st. Bättre lycka nästa gång, för ja, det blir en nästa gång ganska snart :)

Bild: Bästa Janika på hennes födelsedagsfest -09



Kommentarer
Postat av: bästis!

hahahahaaa så skön bild. haha fler såna ikväll ;P jag älskar dig bästa!! vi är bäst! du och jag,inget kommer emellan oss!

2010-03-26 @ 14:49:15
URL: http://ahooooo.blogg.se/
Postat av: Sica

Ni kommer säkert få skitkul! :D

2010-03-26 @ 18:09:16
URL: http://sicastyle.se
Postat av: V I C T O R I A

Har just nu en månadens bild tävling i min blogg för April, skulle vara jätte kul om du anmälde dig, http://victoriasfoto.webblogg.se/2010/march/manadens-bild-april.html#comment :)

2010-03-26 @ 20:06:44
URL: http://victoriasfoto.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: