Är det du som är fotografen?

Då ska jag försöka summera gårdagen så gott jag kan. Allt har fortfarande inte sjunkit in ordentligt och det kommer säkert komma upp fler saker allt eftersom. Men allt började 06:30 då jag klev upp och gjorde mig iordning, ett par finbyxor, en vit skjorta och en svart väst fick mig att se ut som en "gammeldags" fotograf enligt Karins egna ord :P Klockan 08:00 körde vi ner till frisörsalongen där bruden och tärnan skulle få hår och smink fixat. Det var riktigt kul att se allt ta form och båda blev väldigt fina. Halv 12 var vi klara att åka till kyrkan och det var även första gången som jag fick se hur den såg ut. Till min fördel var den väldigt upplyst och fin så det var inga problem alls att fota utan att behöva gå upp i iso så mycket. Cermonin var väldigt vacker, men där var jag inte förberedd på att norska bröllop skiljer sig ifrån svenska. Bröllopsparet satt på stolar och det blev ingen "nu kan du kyssa bruden" heller. Så lite paff blev jag när brudparet gick ut från kyrkan utan att ha kyssts. Jag ser verkligen fördelar med att vara två fotografer under en cermoni. Nu var jag själv men tyckte ändå att det gick riktigt bra :) Sen skulle vi fota bröllopsbilder och då vädret var grått och trist höll vi till i festlokalen en trappa upp. Här blev jag otroligt nöjd med resultatet och jag kunde inte sluta le :) Sen blev det middag, tårta och vals och allt fastnade framför linsen. Jag har flera hundra bilder att gå igenom idag och det ska bli riktigt kul! Jag har lovat brudparet att dom ska få se bilderna först så ni får hålla er några veckor innan det dyker upp något här i bloggen :P Under hela kvällen fick jag höra frågan: "Jaha, så det är du som är fotografen?" och jag svarade stolt: "Ja, det är jag"


Foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Siss

åhhh. jag vill veta meeer. Och skunda dig på med bilderna till paret så vi får se här ^^ Du är bäst siss! Jag är SÅ stolt!

2008-10-05 @ 12:43:16
URL: http://sicastyle.blogg.se/
Postat av: micaela

fin blogg :D

2008-10-05 @ 12:53:30
URL: http://micaelaaz.blogg.se/
Postat av: micaela

sv: så lite så ;D

2008-10-05 @ 12:58:27
URL: http://micaelaaz.blogg.se/
Postat av: LITTLE MISS LOUISE

älskar din bloooog! sluta aldrig ok?= :)

2008-10-05 @ 13:18:29
URL: http://littlemisslouise.blogg.se/
Postat av: kaj

det låter inte som ett bröllop, nu har dom gått för långt. vem fan kysser inte bruden? haha

2008-10-05 @ 17:11:36
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh vackert rosa :D



låter som en spännande dag! hihi

2008-10-06 @ 09:45:19
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Bruden og brudgommen

TAKK Jennie, for at du var vår fotograf i bryllupet! Alle jeg har snakket med syntes at bryllupsfotograferingen i deres bryllup har vært slitsom, men vi opplevde det ikke sånn i det hele tatt. Og så var du så flink til å se hvor og hvordan vi kunne ta bilder inne i selskapslokalet, der vi brått endte opp med å ta selve bryllupsbildene. Det er vi spesielt fornøyde med!



Vi beklager skuffelsen over at vi ikke kysset i kirken, men vi lover at vi tok det igjen senere!

2008-10-06 @ 11:08:18
Postat av: Fotograf

Grattis till första bröllopsfotograferingen. Alltid nervöst första gången. Så mycket enklare att sitta med räddningstjänstens personsökare och fotografera olyckor istället, men inte lika bra betalt.

Ser att du har två kameror med. Om du inte gjorde det vid detta bröllopet kommer jag med denna rekommendation:

Fotografera samma saker med bägge kamerorna. Man vet aldrig när datan på minneskortet blir korrupt.

2008-10-07 @ 12:02:22
URL: http://stilbild.nu
Postat av: Missjeni

Fotograf: Tack så mycket :D Självklart hade jag med mig båda kamerorna och fotade med båda vid samma tillfälle. :) Fotografera olyckor låter ju inte direkt så enkelt heller. Måste vara väldigt känslosamt?

2008-10-07 @ 12:42:37
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Anna.

snygg bild :) <3

2008-10-07 @ 16:41:53
URL: http://twilightdevil.blogg.se/
Postat av: Fotograf

#Missjeni, Ännu har det inte inneburit några problem. Ingen har dött på de olyckor jag varit på och bilder med mycket blod och människor tar inte tidningarna emot ändå. Bara till att beskära vid själva fototillfället.

2008-10-07 @ 20:17:43
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: