a bad day

Eller nja, ta inte orden i rubriken bokstavligt talat. Denna tisdag är inte så besvärlig alls faktiskt. Om man inte räknar med att posten inte visar någon som helst hänsyn till omtåliga paket och hanterar det hur som helst. Då jag varsamt öppnade paketet från blixman som jag fick hem idag fick jag se att glaset på tavlan gått sönder. Det är andra gången jag råkar ut för det där. Postens slarv. Lägg till det med att jag suttit hela förmiddagen inne i badrummet och rensat avloppet till badkaret. Nej, det var inte det roligaste jag gjort och nej, jag kan inte tänka mig att någon annan gjort det före mig heller. Jag är inte långt ifrån att hoppa i självaste sidsjöbäcken för att låta strömmarna skölja bort allt skit och göra mig ren igen.
Sidsjöbäcken
foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Annika

Posten går inte att lita på alls märker jag. Det bästa vore kanske att i fortsättningen skicka bilden i en pappersrulle och bifoga ett presentkort på Gallerix lr liknande där man kan köpa en passande ram.

Och du, hur jävla snygg den där bäcken må vara (läckert med lång slutartid) så tycker jag det är en dålig idé att hoppa i den. Det ser ju kallt ut ;)

2008-05-13 @ 13:11:15
URL: http://aes25.blogspot.com
Postat av: Annika

Aaaah, förstår att det är speciellt att få rama in tavlan själv och så. Men det var ju ett alternativ iaf om man helt gett upp förtroendet för Posten :)

Haha, det skulle verkligen vara otippat med mig i killfrisyr! Hade det inte varit för mina utstående öron så hade jag nog provat riktigt kort någon gång :)

2008-05-13 @ 13:44:35
URL: http://aes25.blogspot.com
Postat av: Erik Keding

Jag gillar inte heller postens behandling av saker och ting... Riktigt dåligt!

2008-05-13 @ 14:33:59
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

ja undra? för det var bara att skriva i bloggnamnet och poff så var siffran där.. måste ju var nått med trafiken på ens blogg.

2008-05-13 @ 15:14:16
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja, posten är verkligen inte varsam med paket, det har jag märkt både när jag skickat och fått paket eller brev av den större storleken.



Jättefin bild, jag älskar ju strömmande vatten =)

2008-05-13 @ 15:15:16
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: malincatrin

Hmm, omtåliga saker som skickas på bosten kan märkas med en orangelapp vilket gör att den hanteras varsamt :) Är van vid att glas skickas via post då jag "jobbar" med det. Men om inte så är det ju en snygg tavla du vannn, grattis :)

2008-05-13 @ 15:47:10
Postat av: Missjeni

Malincatrin: Blixman hade markerat paketat med texten "aktas" men ändå hade dom inte jgort det :/ Annars vet jag att det finns sådana lappar också. Lite tråkigt när det händer dock så man kommer ju ihåg det dåliga och inte de gånger det faktiskt hanteras varsamt. Ja visst är det en fin tavla :) tack så mycket :)

2008-05-13 @ 16:00:28
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Eva

Så himla trist att glaset gick sönder! :o(

Tråkigt också att du har vart med om samma sak innan.. dåligt av posten.



Jag har ju skickat flera inramade tavlor och har aldrig hört att dom gått sönder innan. Men nu får jag fundera på hur jag ska göra vid nästa leverans.



Hoppas du får en bra dag trots allt! :o)

/Eva

2008-05-13 @ 16:03:54
URL: http://blixman.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Tack så mycket ! :) Oh, den här bilden var fin!

2008-05-13 @ 16:18:23
URL: http://metrobloggen.se/minafotografier
Postat av: Söderlund

Blondinbella: Jovisst är det så, men jag tänkte bara, en gång för alla, bjuda på min åsikt om henne. Nu kommer hon aldrig mer uppstå i min blogg, var så säker :)



Jag visste ingenting: Jo, det är väldigt sorligt tycker jag, och inte minst otroligt tungt. Jag har mist en av mina närmsta vänner, som jag trodde också "bara" villa att vi skulle vara vänner, och inget mer än så. Men men, jag får vänta och se, hon kommer tillbaka när hon känner sig redo för det, hoppas jag i alla fall.



Detta inlägg: Hm, känns som du haft lite småbekymmer hittills denna dag ;/ Själv kom jag precis hem från pluggandet, och har tagit tag i min ångesthög av läxor, vilket känns bra.



Detta med paketet var riktigt tragiskt förresten. Fan att dom inte kan vara försiktig med grejerna! Sådant borde du ringa och klaga på?



Hoppas du får en fortsatt trevlig dag,

och förresten blir jag lika glad varje gång du

uppdaterar bloggen. Jag gillar den skarpt! :)



Mvh

Söderlund

2008-05-13 @ 16:24:10
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: Erika Hallman

Riktigt fin bild!!

2008-05-13 @ 18:36:12
URL: http://erikahallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: