Trolig baksmälla

Fredags dagen började väl en aning kaotiskt för mig. Jag och Linda bestämde oss för att ta oss till stan och köpa hem lite kläder. Det gick bra förutom att jag krockade mammas bil med en stolpe på en parkering :/ Till mitt försvar måste jag ju skylla på bilen framför som stressade mig och gjorde mig tvungen att backa mot en liten liten liten grå jävla stolpe som jag inte såg :( Tur i oturen blev det inte så stora skador och mamma skulle ändå laga bilen efter en krock som Carina gjort. Yäää. Så nu är min oskuld tagen i att krocka iaf. Jag lovar att Emanuel skrattade rejält när jag berättade nyheten för honom.

Hem kom vi och med lite ångest i halsgropen följde jag med mamma och tvätta bilen. Det var en upplevelse i sig samtidigt som vi såg att skadorna inte var så farligt som det såg ut. Puh.

Sen var man ut igår och det var nog fan på tiden. Kom på att jag inte hade varit ute på krogen sen 2 mars. Och insåg lika snabbt varför. Det fanns inte direkt mycket jag hade saknat förutom att få skaka lite rumpa. Men det var en helt okej kväll tillsammans med Linda, Hanna och Madde. Håll utkik i vlt ;) Så kom man ju hem lite tidigare än vanligtvis med hjälp av bil istället för buss och självklart ringer jag Emanuel. Såklart! Han spelade nog poker lät det som och skulle ringa tillbaka efter en stund. Under den stunden hann jag somna sittandes i min soffa med lamporna tända. Jag hörde inte när han ringde första gången :/ Doh! Men vi fick lite pratstund sen iaf. :)

Sov som en skönhet och vaknade som ett odjur. Johannes som har kommit hem från Åre (YÄÄÄÄÄ) kom och väckte mig efter att ha glömt kvar lite grejer sen igår. Det måste varit en vacker syn. Mhhhmmm.

Idag ska jag inte göra ett skit. Jo, kanske städa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: