Bebisbus

2014-02-28 | 19:52:37


Idag har vi haft besök av Victoria och hennes sockersöta Leia. Det var ett tag sen sist vi sågs med bebisarna så det var himla roligt att se dom leka tillsammans, även om det i början var lite läskigt ;D Det är så roligt att det bara skiljer 1 månad mellan dom. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses!
 
 

Busunge!

2014-02-24 | 20:40:19


Tänk vad roligt man kan ha med en bebis, en kamera och ljus från ett fönster :)

Bilder från instagram (missjeniphoto)


Gladfisen!

2014-02-20 | 19:48:02


Nog för att jag fotar Lucas väldigt ofta. Men inte alltid som jag faktiskt "styr upp" och gör det ordentligt med min kamera. Oftast är det genom mobilkameran och instagram som bilder tas. Men jag känner att jag behöver bli lite bättre på att ta med mig Astrid också (5dmarkII). Efter Sundsvall styrde vi om planerna och åkte hem till min mamma för att spendera några nätter där. Och då passade jag på att ta några nya porträtt på Lucas i hans nya kofta som han fick från sin farmor innan vi lämnade Sundsvall.
 
Och han var lika glad som han alltid är när kameran åker fram. Vår lilla gladfis!
 
 
 

En helg i Sundsvall

2014-02-16 | 19:59:00


I fredags tog vi och packade in hela familjen i vår lilla suzuki swift och styrde mot Norrland. Det var alldeles för längesen vi var dit så det var verkligen på tiden. Sist var Lucas två månader och sov hela vägen. Den här gången sov han 2 timmar och var vaken resten av vägen men var vid gott humör i alla fall så ditresan var inga problem. 
 
Lucas har träffat sin farfar och farmor och fick leksaker och massa mys såklart. Jag hann med att träffa Helena och Dorion som färgade mitt hår och var social under melodifestivalen igår kväll. Man hade velat träffa några fler men det är inte alltid det hinns med. Vi kommer säkerligen åka upp igen under sommaren.
 
Hemresan gick lite sisådär. Lucas sov endast en timme i bilen och var sedan övertrött i tre timmar. Vi åkte till Stockholm och Dalarö där jag och Lucas kommer vara fram till onsdag och han deckade sedan ganska snabbt.
Sambon jobbar så han åkte hem. 
 
På instagram är jag som vanligt mer aktiv än här. Så följ med där vettja! (missjeniphoto)
 
 

7 månader

2014-02-05 | 12:46:42


Älskade lillskrutt. Idag blir du 7 månader. Du har slutat åla och kryper eller står hela tiden. Samtidigt är du försiktig och sätter dig ner sakta när du har stått färdigt. Du sitter utan problem och tycker att gåstolen börjar bli riktigt rolig. I den går det undan! Du börjar visa lite mer intresse för mat och äter mer och mer för varje gång. Men du är kräsen om det inte är någon fruktpuré till.
 
Skulle du sova lika bra som du utvecklas så hade du haft två utvilade föräldrar. Men nätterna fortsätter att bråka och vi vet inte vad det är som gör att du hellre vill vara vaken. Du har en egen vilja och visar den allt mer för varje dag.
 
Det är tur att du är så himla snäll och go under dagarna och alltid ler åt en och vill busa. Nu har du även haft barnvakt för första gången och det gick så bra så mamma blev stolt som en tupp när jag hörde hur duktig du hade varit. 
 
Grattis på 7-månadersdagen vår fina Lucas. Mamma och pappa älskar dig.
 
 

Barnvakt

2014-02-03 | 21:32:19


Idag har Lucas haft barnvakt för första gången. Det var en av hans mostrar som fick ta hand om honom hela dagen då både jag och sambon jobbade. Imorse gick jag hem till min syster med vagn, unge, hund och all packning och fick lite kvalitétstid innan det var dags att styra till jobbet.
 
Lucas var jätte snäll mot sin moster hela dagen, även om han inte ville sova. Inte förrän sambon kom och skulle hämta hem honom blev han ledsen. Jag hann i alla fall pussa på honom innan han deckade i sin säng. Nu har han precis gjort ett uppvak för lite mat då han inte riktigt ville äta kvällsmålet då tröttheten var större än hungern. Så nu får vi se hur resten av natten blir.
 
Det kändes inte så farligt att ha barnvakt som jag trodde det skulle vara. Lite seperationsångest hade jag. Men då det varit fullt ös på jobbet hela dagen så har jag inte hunnit reflektera så mycket över dagen utan den gick i rasande fart. Sen fick jag lite sms-uppdatering som höll nerverna i styr också. Och min syster är inte avskräckt. Allting gott. Nu ska jag snart göra samma som Lucas. Sova. Imorgon är det jobb igen. 
 
 

I storstaden

2014-02-01 | 19:26:05


Igår åkte jag till Stockholm över dagen för att fota en företagsfotografering. Jag hann även med att hänga lite med min tvillingsyster och självklart hamnade även hon framför min kamera. Det brukar liksom bli så när vi ses. 
 
 bloglovin