klä mig


Idag kammade jag hem lite kläder som jag beställde för ett antal x månader sen (förhandsbeställning med 10 % rabatt, vem kan säga nej?) Lyckligtvis passade allt som handen i handsken och jag är åter snygg igen! Eller åtminstone lite. Jag kan få tro det i alla fall. Känns bra för min självkänsla. Yääää.

Jag och mamma har även inhandlat lite köksprylar, hon köpte en smörgåsgrill medans jag inhandlade lite mer vett till lägenheten; strykjärn (som om jag någonsin kommer stryka), brödrost och en vattenkokare, extremt viktiga för min överlevnad. I nödfall får jag nog leva på té och rostat bröd tills andra tillagnings saker kommit på plats.

Just nu är jag extremt rastlös och vet inte riktigt hur jag ska få ur mig denna energi. Trampa lite på motionsgrejjen som mamma köpt hem från tv-shop (fast som konstigt nog funkar) eller göra mig en kopp té och grilla lite bröd för att sätta mig brevid mamma framför tv:n. Tja, det blir nog det sistnämnda och förmodligen kommer jag vara minst sagt lika rastlös imorgon igen.

Damn.