Året 2012 / april - juni

Sista dagen på året är här, så vi avslutar 2012 med andra delen av summeringen. Och samtidigt passar jag på att önska er alla fina läsare ett riktigt gott nytt år. Jag hoppas ni kommer tillbaka 2013!
 
När april kom följde även vårkänslorna med och kameran användes mer flitigt. Jag fångade vårtecken, firade min 26-årig födelsedag med fina vänner, hängde på gamla skjutbanan och lät Charlie springa av sig. Fotade djuren mycket, var hundvakt åt Metallica som blev bästa kompis med Charlie och firade valborg på landet vid vattnet.
 
Älsklingen fyllde år och jag gav honom ett fint armband och prinsesstårta. Vi blev bjudna på bröllopsfest, gosade med valpar, lunchade med Dorion och så hade jag Lotta hos mig som praktikant i två veckor.
 
Nu började det även bli fler fotograferingar. Sångerskan Jessica Falk och smyckesdesignern Åsa Backman behövde bilder till deras gemensamma smycke som dom hade tagit fram. Jag fotade Axel, Svea och Villemos nyföddporträtt. Jag åkte till Stockholm och fick träffa Liam igen för att fotade hans 6-månaders porträtt och fotade även en till familj i Stockholm med deras son William. 
 
Jag hade mina första workshops för mammor och fick även föreläsa om fotografering på Mittuniversitetet. Vi samlade ihop dream teamet igen för en fantasy plåtning och så hann jag med att träffa mina brudpar för en pree-wedding fotografering samt Elisabeth som vann en tävling på facebook som jag hade i samarbete med Alti. Bröllopssäsongen drog igång i juni och Elisabeth & Peder samt Rebecka och Rickard sa ja till varandra och jag fick föreviga deras dag.