"konstruktiv kritik"

jag som trodde att jag kunde köra på utan att behöva förklara allt jag gör och varför jag gör det.
men tydligen funkar inte det för alla, så nu skrivs det ett inlägg som jag egentligen ville slippa skriva.
Jag får in många kommentarer om mina egna bilder, självklart jätte kul. Men ibland kommer det även den här "konstruktiva kritiken" som jag inte har bett om. Nej, alla måste inte gilla mina bilder, men att försöka säga åt mig vad jag ska göra, hur jag ska göra utifrån ett enda kort som man har sett gör att jag reagerar lite.

Varför ska jag göra som alla andra? Får man inte gå sin egen väg och ändå vara bra på det?
Less blir jag, men det är inget som kommer ändras när det gäller mina bilder. Det är såhär dom ser ut och det är så dom kommer att se ut. Antingen gillar man dom, eller så gillar man dom inte.

Varför detta inlägg nu då?
Jo, angående denna bild. En tjej uttryckte sig att min pojkvän tog bättre kort än vad jag gjorde. Inget jag tar illa vid mig, han är säkert jätte duktig på att fotografera, men nu var det ju så att jag hade redigerat bilden rätt så mycket och tjejen gav mig "konstruktik kritik" - att utifrån det kortet kunde hon se att min pojkvän var bättre på att fota än vad jag var. Mina var lite för "grå". Så nu får ni se båda korten, före och efter. ja just det. Han använde sig utav automatknappen också.

image368

Vill ni ge mig den såkallade "konstruktiva kritiken" så logga in på fotosidan.se, sök på missjeni och där är ni mer än välkomna att ge mig allt jag tål!

Skriv nu inget om att jag inte tål kritik, det gör jag. När den som sagt, behövs.

Nu ska jag, Tilda och Ophelia gå och sova.