Hundutställning

Det har varit en lång dag idag, först hundutställning och sen en sightseeing norrut. När vi klev innanför dörrarna till lokalen utställningen höll till i möttes man genast av ett hav av hundar. Enbart cavalier king charles spaniel hundar.  Alla färger var med och slogs om titlarna och det var valpar, juniorer och vuxna hundar. Rena Himmelriket! Bonaparté har aldrig ställts ut förut så det var lite svårt att veta hur man skulle gå då varken jag, Emanuel eller hans föräldrar ställt ut hundar förut. Han ville inte riktigt heller stå ordentligt på bordet när domaren skulle bedöma honom.Men är man valp så tål domaren att dom är lite busiga av sig och han smörade in sig rätt bra ändå för en andra plats tog han :D Han var den enda tre färgade i den klassen också så det var riktigt kul! Han kommer charma många domare :D Det har varit en rolig upplevelse att få se hur det går till på en utställning, jag kan garantera att jag kommer hänga där ofta med min egna lilla hund när den dagen kommer :) Sen träffar man så otroligt många fina hundar och hundägare. "Min" hunduppfödare var där också med Kiara, vi åkte innan hennes resultat så jag vet inte hur det gick för henne men jag hoppas det gick bra :)


Foton: Jag
På bild: Bonaparté, Emanuel och Emanuels mammaKommentarer
Postat av: S o f i e

aaaw, gud vilken sötnos, förstår att han kom 2a :D.

2008-10-11 @ 19:47:11
URL: http://pictureperfect.blogg.se/
Postat av: Siss

Sååå duktig han är som kom tvåa :D Fina vovvsingen.

2008-10-11 @ 20:44:28
URL: http://sicastyle.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh så duktig!! hihi

2008-10-11 @ 21:48:32
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: S o f i e

så skulle man också kunna göra :P men jag har gjort allt i camera raw ^^.ner med mättnad (annars blir det "fult svartvitt") högre expo och massa fill light sedan spara och öppna igen o lite extra expo på det :).

2008-10-11 @ 21:53:30
URL: http://pictureperfect.blogg.se/
Postat av: Lena

Det var roligt att du hängde med oss idag på hundutställning, samt den oplanerade bilturen upp till Döda fallet i Jämtland & Thailändska paviljongen,det var trevligt!

Fina bilder du tagit på vår lilla goding.Ha en bra kväll! // Lena & Kim

2008-10-11 @ 22:20:39
Postat av: S o f i e

haha jaa d e jag i ett nötskal :P. Går alltid vilse, men hittar alltid någon snäll jävel som antingen hjälper mig att hitta rätt eller underhåller mig :P haha.

2008-10-11 @ 22:48:48
URL: http://pictureperfect.blogg.se/
Postat av: pia

vi kom på en fjärde plats i konkuransen. Hälsa Emanuel att hunden ska vara på vänster sida, annars ser inte dommaren hunden ordentligt :PPs fotografen har tagit fina bilder.

2008-10-12 @ 08:57:49
URL: http://www.cavalier.has.it

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: