Då rullar vi igång igen

Jag tror det har något med midnatt att göra. Så fort klockan passerat tolv så kommer allt tillbaka igen. Besvikelsen, ångesten, hoppet, lyckan, smärtan. Alla känslor, helst på samma gång också. Det värsta är att jag inte kan hålla det för mig själv. Jag brukar annars vara jäkligt duktig på sånt. Men det är även här som min räddning finns, musiken. Istället för att själv försöka förklara så relaterar jag till texterna i musiken. Folk undrar varför jag lyssnar på hårdrock, jag undrar, varför gör inte du det? Gör dig själv en tjänst och lyssna.

This is the way I pray


Kommentarer
Postat av: kaka

jag sitter också här å mår dåligt. vill inte åka hem imorn.

2008-10-31 @ 00:39:10
URL: http://kookies.blogg.se/
Postat av: Siss

NEJ! Det behöver du inte ens fråga! Dom är nedpackade i sin fina låda ;)Snart ses vi siss! Deppa inte. Jag mår dåligt om du mår dåligt, så jag vill inte att du ska må dåligt. Vi ses ju snaart! Då ska jag krama dig massor. Du är bäst och du fixar det här!

2008-10-31 @ 08:26:04
URL: http://sicastyle.blogg.se/
Postat av: dorion

haha. sorry girl! är så kallt å fota ute nu. vill ha studio :D

2008-10-31 @ 08:41:10
URL: http://www.nogg.se/tjockis
Postat av: Johanna

Varför jag inte lyssnar på hårdrock?

Musiken säger mig ingenting helt enkelt. Jag tycker inte den är för jobbig eller så (har till och med varit på en Iron Maiden konsert) men jag relaterar inte alls till den.

Min svaga punkt är indiepop och britpop/madchester. Den säger mig allt =)Hoppas du mår bättre idag och att musiken din hjälper dig på traven.

2008-10-31 @ 09:07:44
URL: http://johannalundberg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: