bad santa


Idag har det nog varit min och mammas otursdag.
Det började med att vi blev i stort sett tvugna till att kliva upp redan 07:30 för att gå till tvättstugan och få rena kläder. (jag hatar bokningar) Fast det visade sig inte vara så dumt ändå att gå upp tidigt, då får man ju mycket annat gjort.
Så vi åkte ut till Ikea runt, tja, efter lunch ungefär för att öka på "detaljerna" i min lägenhet. Gardiner, dörrmatta, servetter, ja lite sånt. Så kom vi fram till lagret och skulle gå till kassorna när vi upptäcker två gigantiskt långa köer som började redan halvvägs in i lagret. Det tog i alla fall 5 minuter innan vi fattade att det var köerna till kassorna. Yippie.

Efter minst en timmes köande så fick vi betala och åka hem. Trodde vi.
Efter att ha packat in allt i bilen och var på väg att åka så upptäcker vi att en bland oss inte var på väg att åka någonstans. Nämligen bilen. Jaaahhaaaa, hur kommer det sig att en bil som bara är en liten bebis (en och en halv vecka gammal) vägrar att starta??? Verkligen totalvägrade.

Mamma ringde efter bärgaren som kom, efter ytterliggare en timmes väntan. Nej det var inte kul :P
Sen fick vi åka med till timrå för att hämta en hyrbil... i timrå. tio minuters bilfärd utanför Sundsvall. Undra vart alla andra biluthyrningar höll hus....

Ja, just ja, och så var det tänkt att mamma skulle åka till Lund - på måndag. Det kan hon ju glömma eftersom det inte är någon som kommer att ta hand om hennes bil förrän just på: måndag. Mer tid tillsammans iof och vi hinner med det som vi hade tänkt att vi skulle hinna med ikväll. Men men, det ska alltid vara något positivt i de negativa :P

Nu är jag rätt så trött faktiskt. Sängen kommer nog förvånansvärt tidigt för att vara lördag.


Kommentarer
Postat av: siss

amäääh. dumma biiil. mamma skulle ju komma till mig imorn :( hååå. (killar & shopping går inte ihop)

2007-09-09 @ 12:20:38
URL: http://sicastyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: