den där sömnen..

Ni vet när man blundar och det blir svart. Alldeles tyst. Ibland kanske man ser något annat som inte riktigt är logiskt eller verkligt. Men som uppehåller dig en stund. Innan du öppnar ögonen, sträcker på dig och inser att en ny dag är här. Utvilad är du förmodligen också. Att sova, tror jag det kallas.
 
Om du inte är förälder till Lucas såklart. 
 
Har du riktigt tur så får du spendera många vakna timmar tillsammans med din bebis. Även fast klockan är 2 på natten. Men det är ju så mysigt att ligga pch prata högt, peta mamma eller pappa i ögonen, sparka en i ryggen, rulla runt eller stå på alla fyra och gunga fram och tillbaka samtidigt som man testar röstresurserna. För ligga i egen säng när man är vaken är ju dötrist. Det förstår ju vem som helst. 
 
Så att gå och lägga sig före 22 är liksom inget konstigt i vår familj. Mer välbehövligt om vi vill hinna få någon timmes sömn i alla fall.
 
Men när allt kommer till kritan så är mina behov inte längre viktiga. Det är Lucas som är viktig nu. Som kommer i första hand. Och när man får se hans leende och när han busar med en, så är allt så himla värt det och jag skulle inte byta ut det mot allt i världen.
 
bilder från instagram (missjeniphoto)
 


Kommentarer
Postat av: Rebecca Wipp Ovin - Fotograferande nybliven mamma

Klart att dina behov är viktiga! Kanske bara inte lika viktiga ;-).

Sömnen känner inte för att bo i vårt hem just nu. Fast vår bebis sover hela nätterna när jag ligger vaken. Why oh why?

2013-12-29 @ 22:13:45
URL: http://rebeccawippovin.com/blogg
Postat av: agneta

Han tar snart igen det där med sömnen .Då får du väcka honom istället/Kram

2013-12-30 @ 14:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: