1 månad

Idag blir våran lilla smurf en månad gammal. Var det verkligen en månad sen vi fick träffa dig. Tiden går fort, samtidigt går den sakta. Vi lär känna varandra mer och mer för varje dag. Du har börjat använda andra ljud än skrik för att kommunicera med oss och är vaken längre perioder då du antingen ligger i din pappa eller mammas famn, eller på en filt och tränar att lyfta nacken som du klarar av väldigt bra. Man undrar vad du tänker på när du tittar in i mina ögon. Vet du vem jag är? Känner du dig trygg? 
 
Även om du är gnällig på dagarna med jämna mellanrum så låter du oss sova på nätterna och vaknar två gånger för att äta men somnar sedan om igen, ibland tar det kanske lite tid att somna om, men det går om man sjunger en visa och vaggar dig till sömns. Du har redan hunnit med några besök till barnakuten för förstoppning och åkt på en ögoninflammation. Men vi hoppas att det går över snart. För det mesta är du en snäll och nöjd bebis som nyfiket studerar omgivningen och alla människor som hälsar på dig.
 
Tiden innan du kom känns väldigt avlägsen just nu. Och jag längtar efter att få veta mer om dig. Älskade Lucas.
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Farmor Agneta

Fint skrivet o härlig bild .Kramar o Grattis till Luckas på 1 månaders dagen Även kramar till dej o Lars som är hans underbara föräldrar

2013-08-05 @ 19:50:47
Postat av: Maria

fina lilla lucas! :)

2013-08-06 @ 07:47:09
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Denise - Mamma till NOah

Men så söt ! Grattis till underverket!:)

Svar: tack så mycket :)
MissJeni - mamma till Lucas ♥

2013-09-09 @ 23:21:06
URL: http://danajs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: