tre bröllopsfotografer på samma bröllop

 Idag var en helt galen dag. Låt mig berätta.
 
04:30 (!!) - ringer väckarklockan och vill att jag kliver upp. Fem minuter senare ringer snooze-klockan och sparkar ur  mig ur sängen. De närmaste timmarna är ganska suddiga, men jag tog mig till tunnelbanan och hem till Juliana på Kristineberg där en kopp té piggade upp mig lagom till vi skulle iväg och träffa dagens brud.
 
Gisela joinade oss och tillsammans fotade vi brudens förberedelser för att i nästa veva vika av från Juliana och åka hem till brudgummen där jag och Gisela blev välkomnade in i en liten lägenhet med sex halvnakna bodybuilders i. (Nej älskling, dom var inte snyggare än dig) Ett känsloladdat "första möte" senare så åkte vi till Stockholms coolaste café och gick loss med våra kameror. Vigseln hölls i Skå kyrka och sen fick jag mingla runt med gästerna med Julianas polaroidkamera på Ekerös slott och se ballonger lyfta och försvinna i det blå innan vi lämnade brudparet. 

Summa summarum: Tre fotografer, tre olika vinklar och tre olika stilar. Ska bli otroligt spännande att se hur resultatet blir tillsammans. Juliana tog bilden nedan på mig och Gisela med sin polaroid innan vi åkte hemåt igen. Tack tjejer för en fantastisk dag!!
 
 


Kommentarer
Postat av: Jenny Eriksson

Ska verkligen bli spännande att se! Låter jättehäftigt :)

2012-09-09 @ 09:17:30
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se
Postat av: Helena

Häftigt! :-)

2012-09-09 @ 20:21:24
URL: http://leafoto.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

vilken kul idé! :)

2012-09-10 @ 07:54:38
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Beatrice

Häftigt! Men hur kommer det sig att det blev så= Kunde inte brudparet bestämma sig för en fotograf, och bokade de er alla tillsammans eller er var och en?

Svar: Brudparet bokade Juliana, som i sin tur behövde assistenter och då följde jag och Gisela med :)
MissJeni

2012-09-10 @ 09:44:39
URL: http://passionated.blogg.se
Postat av: Becca

Vilken rolig grej !

2012-09-10 @ 10:38:13
URL: http://fotobex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: