mösspåtagning i Sundsvall

Jag och Åsa var ner till stan en snabbis för att titta på mösspåtagningen som höll till på stan. Men vi passade även på att dela ut lite lappar om studentfotografering för min del och studentpresent får Åsas del. Jag tycker det är lite obekvämt att sticka fram lappar till människor, då jag själv tycker det är väldigt irriterande när folkförsöker pracka på en lappar själv.

Men det är ju ändå ett bra sätt att nå ut med vem man är. Och det är alltid bra att synas. Vi gick fram och pratade med människorna och var dom inte intresserade så gav vi inget. Kändes bättre på det sättet, då vet man ändå att de som har tagit lapparna hör av sig förr eller senare och att dom inte hamnar i en sopkorg.

Astrid var ju självklart med också och vi fångade några bilder tillsammans.
Canon eos 5DmarkII (Astrid) + Canon EF 24-70mm 2,8L USM


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Åh jag måste bli bättre på sånt där, jag är alldeles för feg för att stå och dela ut lappar. O så tar jag det personligt om de inte vill ha en lapp haha. Fegisen ;)



SV, Hihi, djurens födelsedagar är också viktiga :) Dock är det bara vår ena katt som har en exakt födelsedag, de andra tre har vi tagit en ungefärlig dag ;)

2012-05-16 @ 17:50:14
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Jen: Jag är likadan! Tack vare Åsa så fick jag lite stöd och det kändes tryggare. Men så kändes det bättre när man kunde prata lite med dom och inte bara trycka upp en lapp i fejset :P haha!

2012-05-16 @ 18:18:04
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Sandra - Foto&Vardag!

Åhh, så fina bilder! ;D

2012-05-16 @ 21:13:02
URL: http://sandrasword.blogg.se/
Postat av: angelica

Åh. lycka! Vilken fina bilder!

2012-05-17 @ 09:59:15
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: