Säljes: Canon eos 40D

Nu säljer jag min reservkamera canon eos 40D som är sparsamt använd och har bara fått följa med som reservkamera vid bröllopsfotografering. I priset ingår även minneskort på totalt 14gb (tre stycken 2gb och två stycken 4gb) samt tre batterier varav ett är canon orginal.
 
Kameran fungerar som den ska och hade det inte varit för att jag har två fullformatskameror så hade jag behållt denna. Men tre kameror känns lite för många. Finns i Sundsvall men kan skickas mot att köparen står för frakten. Orginalkartong med alla tillbehör såsom sladdar, CD, bruksanvisning och laddare finns med.
 
Pris: 3000kr   SÅLD!!
 
Bilder som jag tagit med Canon eos 40D:


Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

bra pris på den :)

2012-07-22 @ 14:12:48
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Anna Lovisa

MEN gud vilket bra pris! Åh jag som behöver å vill ha en kamera! Frågan är bara vad plånboken skulle säga atm.. men jag får kolla om nån månad, då är den säkert inte kvar, men är den de så är jag absolut intresserad som köpare! :D:D Och då menar jag att jag vill ha den om nån månad om den är kvar, inget tvek allså, utan har jag pengarna köper jag den! :)

Svar: Tyvärr blev den såld ganska snabbt, men vet att det finns några annonser på fotosidan.se också, så spana in där när du har pengar :)
MissJeni

2012-07-22 @ 15:50:47
URL: http://alovisa.blogg.se/
Postat av: Anna Lovisa

Re: Förstod nästan att den skulle bli de! Trodde i alla fall inte den skulle ligga kvar om en månad, men jag skrev å jag hoppades! :)

Okej, tack för tipset! :)

2012-07-22 @ 16:46:09
URL: http://alovisa.blogg.se/
Postat av: Mona-Utbildad Personlig Tränare!

Hej! Nu har jag en tävling i min blogg där man kan vinna ett Personligt Kost & Träningsschema :)

www.monasblogg.se

2012-07-24 @ 10:38:45
URL: http://www.monasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: