Nya krafter

Efter gårdagens inlägg deckade jag i soffan. Helt slutkörd efter en heldag på Berget. Jag vaknade med nya krafter idag och ska försöka summera gårdagen lite mer ingående.

Jag personligen tycker det var lite liten hall, hade gärna sett fler utställare och större yta. Några besökare som jag frågade tyckte också att det var lite litet. Men det fanns att se av allt från fotografering, dukning, lokal, poledancing till underkläder, smycken och tandblekning. Så nog fanns det något för alla.

Men jag hoppas att vi Norrlänningar får upp ögonen för vad en bröllopsmässa kan ge lite mer. För fler besökare vill vi såklart ha :)
Modevisningen lockade många, vilket jag förstår. Man får en helt annan insyn när man ser hur kläder sitter, hur smycken matchas och hur man håller ett bra färgtema tillsammans med sin blivande. Det var också här som jag passade på att ta några snabba bilder, för att sedan sätta mig ner och vila en stund (fötterna skrek redan där).

På sista bilden ser ni fina Petra med hennes heliumballonger som jag bara var tvungen att ta kort på när vi höll på att packa ihop. En stor fördel med en sån här mässa är inte bara att besökare får inspiration, utan att vi företag kan nätverka med andra företag också. Jag och Petra känner varandra sen tidigare, hon är också fotograf och har blivit en fin vän till mig.

Allt som allt fick jag ut cirka 20 flyers, en hel hög med visitkort och fick god kontakt med många som jag pratade med. Det ska bli spännande att se hur resultatet av exponeringen visar sig. Det återstår att se, kanske om några månader, kanske om ett år. Vem vet.


Kommentarer
Postat av: Sessan

Jag håller verkligen tummarna för dig.

2012-02-27 @ 14:14:57
URL: http://impalaa.blogg.se/
Postat av: Petra

Hoho, snajsigt ;) Nästa år gör vi det ännu större! :) Puss! /Petra

2012-02-27 @ 14:19:56
Postat av: dorion

blä, "Inga bilder tas från bloggen utan att fråga först". skicka mig lite bilder så jag kan blogga också ^^

2012-02-27 @ 15:15:28
URL: http://www.salongbarock.se
Postat av: Rebecca

Jupp jupp, and I like it! Fint det var!! :D

2012-02-27 @ 16:18:53
URL: http://rebeccasdagar.se
Postat av: Emelie

Vad fina bilder! =D

2012-02-27 @ 20:18:05
URL: http://esh.webblogg.se/
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

superfina bilder! :)

2012-02-28 @ 10:11:00
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: