Isadora Wonder Nail

Idag har vi haft fullt upp och varit på villovägar hela dagen. Först blev det birsta city och storhandel i djuraffären, rusta och ica maxi. Sen åkte vi till kontorsvaruhuset då jag behövde lite saker till kontoret. Sen hann jag vara hemma en halvtimme innan jag åkte ner på storgatan och klev in på Klassisk Massage för att fota åt dom. Bilder därifrån dyker upp lite senare.

Något jag sällan brukar köpa är nagellack och köper jag nått så blir det oftast svart. Men dom här tre färgerna från Isadora drogs jag till. Kändes sommar på nått sätt. Den blåa nyansen har jag på mig nu. Blev positivt överraskad över hur snabbt det torkade. Innan jag hade påbörjat andra handen så var den första torr. Något för mig som alltid har en tendens att kladda ner det annars. Det blir nog fler färger därifrån.
Foton: Jag


Kommentarer
Postat av: Sica

Vad roligt att du kör lite färger! Det blåa ser skitsnyggt ut!

2011-05-04 @ 20:43:21
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Maria - fashionstars ☆

det är så fint med nagellack! får inte ha det pga mitt jobb tyvärr

2011-05-04 @ 20:55:45
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Anneli - A'la Foto

Jag saknar att använda nagellack...eller rättare sagt få mina naglar fixade! Nagellack sitter på mig cirka en timme...sen är något finger förstört och då är det inte perfekt längre och då blir jag irriterad!



Men du...ibland blir det för tokigt! Det låter som ett riktigt farligt nagellack det där som skadar en! ;O))) Jag ser att du bara stavat fel i titeln men det fick en helt annan innebörd och lite roligt blev det!! :O))))

2011-05-04 @ 23:23:17
URL: http://alafoto.se/blogg
Postat av: Fotograf MissJeni

Anneli: Tack för att du är observant ;) Lite tokigt blev det ju ;D Nu är det fixat!

2011-05-05 @ 10:43:29
URL: http://jeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: