Ett jävligt bra år!

Slutet av 2011 närmar sig. Vad händer 2012, vad förväntar vi oss att se? Höra? Vad ska vi göra för oss själva? Innan vi tar och besvarar dessa framtidsfrågor som 2012 kan ge oss. Så tar vi och besvarar 2011. För där vet ju vad vi har gjort.

Jag startade året med att fota ett vinterbröllop i 25 minusgrader i Januari. Blev hundägare åt världens finaste Charlie i slutet på februari. Jag stod på bröllopsmässa i mars tillsammans med Dorion Chang, klev rätt in i 25-års världen i april och sov på hotell med älsklingen en månad senare för att fira hans 30-års dag.

Maj månad kickade igång bröllopsäsongen med Anneli och Johans bröllop. Deras bilder är en av mina absoluta favoriter, någonsin, som jag tagit. Det gav mig mer självförtroende och jag var beredd på en stor utveckling i mitt fotograferande. Jag är ganska säker på att det även syns i mina bilder från resten av bröllopssäsongen.

Även om jag älskar alla bröllop jag fotar, så var Pia och Teds lite annorlunda. Jag fotade deras bröllopsporträtt på midsommardagen och jag var inte bara fotograf, jag var även deras gäst. Det var otroligt skönt att kunna göra sitt jobb och sedan lägga ifrån sig kameran och njuta av resten av dagen tillsammans med sina vänner. Fantastiskt kul!

Under sommaren jobbade jag mer än vad jag var ledig. Som extra anställd på casinot och bröllopsfotograf på helger var det svårt att hinna med. Jag tog därför beslutet i augusti att satsa helhjärtat med mitt företag. En gång för alla.


Hösten var väldigt spännande för min del. Jag och min sambo åkte tillsammans med Pia och Ted till Gran Canaria och trivdes sjukt bra i en vecka. Värme, sol, bad, shopping, rida på dromedarer. Ja, ju mer jag pratar om det desto mer vill jag tillbaka!

Två veckor efter vi kommit hem så tatuerade jag mig igen, äntligen och psycolina fick sällskap av en ursnygg pinuppa som lämpligt nog också är fotograf. Precis som jag! 1:a oktober fotade jag Emmah och Jens bröllop som blev det sista för året och som även det är en stor favorit hos mig.

Men det bästa, finaste och underbaraste av allt. Jag och min älskling förlovade oss den 8:e oktober och jag har nog aldrig varit så lycklig.


Under året har jag också blivit stolt sponsor av det fantastiskt projektet Essence Vitae och den första familjen jag fotade var min egen. Vilket också var anledningen till att jag gick med. Sen fick jag träffa Maria och Elna. Maria som drabbades av Hodgkins Lymfom och lever med sin dotter Elna. Idag kan jag med glädje meddela att Maria är fri från sin cancer. Hon besegrade sjukdomen och det känns så otroligt skönt att höra för hennes och Elnas skull.

Ja, sen får vi såklart inte glömma mammas 60-års fest, besöket från bästa vännen, essence vitae konferensen, alla besök i Stockholm, workshopen i Tanumshede som gav mig otroligt mycket inspiration att ta med till 2012 års bröllopssäsong och som företagare.

Ja vad ska jag säga. Jag kan fortsätta hela dagen, men då kommer inlägget bli oändligt långt. Så jag säger som en kompis sa till mig. Varför inte bara säga att 2011 var en jävulskt bra år?! Ja, för så är det faktiskt!


Men jag är säker på att 2012 kommer bli ÄNNU bättre. Så häng med!


Kommentarer
Postat av: claudia

vilket fint år du har haft !

2011-12-16 @ 19:04:45
URL: http://claudiamilena.blogg.se/
Postat av: angelica

Åh, ostbågar....

2011-12-16 @ 20:44:31
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Tess

Får man önska sig i julklapp ett 2012 som ditt 2011? :)Låter alldeles underbart! ;)

2011-12-16 @ 20:58:23
URL: http://kervefors.se/blogg
Postat av: Tess

Då får jag tro på ditt ord, och bestämma mig för ett snuskigt bra 2012 ;) Ha en riktigt God Jul & Gott Nytt År! :D /Kram

2011-12-16 @ 23:27:51
URL: http://kervefors.se/blogg
Postat av: Victoria

Härlig sammanställning av året! 2012 kommer nog om möjligt bli ännu bättre! :D

2011-12-17 @ 17:50:55
URL: http://victoria.blogg.se/
Postat av: Sica

Ja 2011 har varit riktigt bra här med, men tror lite mer på 2012 ändå. Nu kör vi!

2011-12-18 @ 12:41:34
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Sessan

Vilket bra år du verkar ha haft när man läser din sammanfattning. Hoppas 2012 blir lika bra.

2011-12-18 @ 18:56:15
URL: http://impalaa.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Fantastiska bilder! Är så glad att vi valt dig till vår bröllopsfotograf!

2011-12-19 @ 22:06:12
URL: http://rebeccasdagar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: