Tanumshede - Workshop

Hur ska jag uttrycka mig utan att låta för smörig? Hur ska jag finna ord utan att göra texten för lång? Äh, det blir som det blir, jag vill dela med mig om min upplevelse till er!

Det finns så mycket jag vill säga om workshopen i Tanumshede, om Benny Ottosson och om David Beckstead, som blivit vald till topp tio bästa bröllopsfotografer i världen 2007. Benny är min stora idol inom bröllopsfotografer i Sverige. Så att få träffa honom i egen hög person, bara det var stort för mig! Jag var nog mest som en fnittrig tonåring när vi mötte upp dom för en öl på kvällskvisten dagen innan workshopen. Benny är förutom Sveriges bästa bröllopsfotograf i mitt tycke, även en otroligt omtänksam person som med glädje delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.

David Becksted är precis en sån fotograf som jag själv, fast som jag aldrig har vågat visa fullt ut. Nu blir det annorlunda, tack vare David som öppnade mina ögon. Att köra mitt egna race har jag alltid gjort och att försöka göra tvärtom vad andra gör är något jag absolut älskar! Men att faktiskt se möjligheterna på ett helt annat plan har jag inte tidigare gjort och det gjorde stor skillnad i mitt bildtänk jämfört med Davids. Thank you David, you open up my eyes! If I would describe you with one word, I would say like Metallica; Master!




Det var första gången som jag var iväg på en workshop och jag uppmuntrar verkligen alla att gå på en. Det ger otroligt mycket att få lyssna och se hur andra fotografer gör som verkligen kan sitt jobb. Att samtidigt få träffa och lära känna fotografer utökar bara ditt kontaktnät som är en otroligt viktig del!

Om allt går som planerat så kommer jag träffa Benny nästa år igen för en annan workshop. Gissa om jag längtar redan! Benny, tusen tack för att du ordnade den här workshopen och för att jag äntligen fick träffa dig! (sedär, nu blev det smörigt igen, oh well)
Bilder: Från Workshopen med Benny Ottosson & David Beckstead - kraftfulla kompositioner.


Kommentarer
Postat av: Annette Kongsmark

wow

2011-08-29 @ 16:33:50
URL: http://www.kongsmark.se/blog
Postat av: Sara Mårtensson

Snyggt Jennie!! Hur fina bilder som helst - vart var jag när du tog dom måntro? :-) Good work!

2011-08-29 @ 17:20:41
URL: http://www.saramartens.com
Postat av: Benny Ottosson

Blushing!!! Du är då för go :-) Det var jättekul att träffa dig och att du åkte så låååångt för denna workshop. Därför känns det extra kul att du är så nöjd. Och vilka bilder!!! Detta skriver jag inte för att vara snäll tillbaks. Jag tycker bilderna är grymt bra! Dessutom med tanke på att fotograferingen sker under några korta sekunder innan nästa workshopdeltagare vill fram och fota. Fortsätt nu din egen stil. Du är grymt duktig!

2011-08-29 @ 17:37:41
URL: http://www.ottossonphoto.com
Postat av: Benny Ottosson

Ett par saker till... Du skulle skämmas!!! Över dina låga priser :-) Och jag ser fram emot en workshop i Sundsvall nästa år. Du har lovat!!!



:-)

2011-08-29 @ 17:39:19
URL: http://www.ottossonphoto.com
Postat av: FOTO - EmoSuss

Jättesnygga bilder! :)



Jag, som habbyfotograf skulle nog knappt våga fota ett brudpar då jag är lite rädd för att bilderna blir dåliga, det är trots att något man bara gör en gång i livet, gifter sig. :P

2011-08-29 @ 19:37:39
URL: http://emosuss.blogg.se/
Postat av: Sica

Du är grym siss och tack vare att du aldrig vill sluta bli bättre kommer du nå långt!

2011-08-29 @ 20:20:13
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Jenny Eriksson - med blick för livet

Nyskapande och riktigt häftiga bilder! Man blir alldeles kreativ och fotosugen ju :) Får nog också ta och gå på nån workshop nån gång, fototräffar brukar också vara rätt kul :)

2011-08-29 @ 20:45:27
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se/
Postat av: XTIO HUMOR på HÖG NIVÅ

Hejsan tänkte titta in hos dig och hälsa dig en mysig kväll. :)

Sen så tänkte jag på en till sak! Jag har ju inte dig på bloglovin, så jag tänkte fråga dig om ett bloglovin byte? :)



Just ja, jag har DAGENS ROLIGASTE TÄVLING på min blogg och tänkte tipsa dig om den. :) Här är länken. :)

http://xtio.nu/2011/august/vad-sager-hunden-tavling-1.html



Viste du dock att min XTIO familj har fått en till familje medlem från och med igår. Den bloggen heter XTIOMUSIK.BLOGG.SE. :)

2011-08-29 @ 21:40:22
URL: http://xtio.nu
Postat av: Linafoto

Svar: Ja där skulle vara sjukt häftigt att fota ett bröllopspar :D

2011-08-29 @ 23:27:38
URL: http://linafoto.blogg.se/
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Vilka fina bilder!!! Du är grym!!!



Tack för alla kommentarer och toppentips! Ska jag kolla upp genast! :)

2011-08-29 @ 23:55:08
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ojojoj! Det är precis den här stilen (ja på mitt eget sätt förstås, men du förstår säkert hur jag menar) jag vill ha med, lite utanför ramarna liksom. Men det känns som man bara trampar på samma ställe, mkt tack vare att kunderna efterfrågar det gamla vanliga och inte gillar nya idéer. Tips på hur man kommer vidare? :)

2011-08-31 @ 03:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: