27:e plats

Där tog poker-DM slut för min del. Det är inte lätt att vara shortstack och sitta vid samma bord som chipleadern som har 4 gånger mer än sig själv. Jag gjorde ett all in drag med ess och 9 och fick syn av chipleadern som satt på ess och en sjua. Självklart kommer det upp en sjua på floppen. Surt sa räven. Men kul var det i alla fall och jag är väl lite bitter på att jag inte kom så långt som jag själv velat. Men en 27:e plats av 44 spelare får väl klassas som godkänt i alla fall. Det är mycket tur som spelar in också och där kom inte sjuan till min fördel. Men jag blev mer sugen på större turneringar i alla fall så ska se om det går någon mer på Svenska Spel ikväll. Nästa gång Poker-DM spelas så ska jag garanterat vara med igen!

Vi ses vid bordet!


Kommentarer
Postat av: Maria

synd att du åkte ur, jag e kvar än så länge iaf ;)

2010-05-01 @ 21:20:03
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: Denise[O R D & F O T O] (gör även gratis bloggdesign)

Hej, skulle du kunna vara snäll och rösta på mig här http://conler.se/2010/may/veckans-blogg-finalister.html JAG ÄR NUMMER TVÅ! Skulle bli så himla glad om du gjorde det och då får du en länk och chansen att få 200 besökare till! Rösta gärna en gång per dag, tävligen avslutas på tisdag!

TACK I FÖRHAND!

Ha en underbar kväll

Kram Denise

2010-05-01 @ 23:43:35
URL: http://photobydenise.se
Postat av: OLIVIA ♥

Fin blogg! :)

2010-05-02 @ 14:40:55
URL: http://oliviamjau.blogg.se/
Postat av: MICHAELA D

Svar: Jag tror faktiskt att man kan se mer än "bröllopsfotografen" i bilden. Men jaa.. Kan hålla med i det du säger. ;) Men jag tycker den vänstra också säger "Michaela" =)

2010-05-02 @ 16:59:02
URL: http://michaelaa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: