Massa vitt

Det har snöat två dagar/nätter nu och nog för att snön inte riktigt hunnit smälta bort sen julen så ligger det nu massa snö på marken utanför mitt hus. Ligger det kvar i helgen så är nog chansen stor att jag fotar lite. Det är så fint med vinterbilder. Blir så mycket härligare i luften också. En vinter ska bestå utav massa snö och iskalla vindar.


Foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

fast nu räknar jag ner dagarna tills värmen kommer hit... borde inte vara så många :P

2009-01-21 @ 10:52:36
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Så fint! Jag håller med dig, vinterbilder är verkligen vackra! Ska det vara vinter och snö, så ska det vara rejält tycker jag! Det ska vara mycket snö och kallt. Idag är det några plusgrader här och det har regnat lite grann, så nu är det grått och trist och snön har börjat försvinna. Så himla trist.

Svar: Du har övertygat mig, eller egentligen så behövde jag inte övertygas så himla mycket. Visst jag hade tänkt spara pengar. Men ett objektiv har jag ändå haft i tankarna de närmsta månaderna, så då kan jag ju lika gärna slå till nu. Jag hoppas att det finns kvar nu, jag skickar ett mail på en gång.

2009-01-21 @ 10:52:55
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Chris

Ååh, det där är fotat på väg till norra berget :) Känner igen vägen ned till husen.. he he. sjukt att man gått där så mkt att man känner igen sig på ett foto =)

2009-01-21 @ 22:14:26
Postat av: Missjeni

Chris: Japp stämmer bra det :)

2009-01-21 @ 22:35:56
URL: http://jeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: