bak&fram

Idag fick jag ett paket att hämta ut och det var från cyberphoto.se och i paketet låg det en reflexskärm men även det som cyberphoto skämmer bort sina kunder med. Godis. Den här gången fick jag två stycken mars. Alla vet nog att vägen till mitt hjärta går genom choklad :P Reflexskärmen är tvåsidig med guld på ena sidan och silver på andra. 56cm duger gott och väl åt mig ett tag. Cyberphoto är en sida som jag är stammis på. Klockren service och snabb leverens! Jag välkomnar reflexskärmen till min kameraväska och den kommer följa med på många plåtningar :)



Kommentarer
Postat av: Linda

Reflexskärmar i all ära. Den guldiga ger så vackra nyanser i ansikten. Hur som helst, den där intervjun var inte alls så speciell. En anställningsintervju med helt sjuka villkor! Ha en mysig kväll.

2009-01-27 @ 21:05:06
URL: http://lillefots.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

det där med chokladen tycker jag är så himla mysigt hihi



kul att du har en reflexskärm nu =)

2009-01-27 @ 21:36:10
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Åh så roligt med reflexskärm, det vill jag också ha. Men det får bli längre fram. Prio ett är en ny kameraväska så jag kan ha med mig alla objektiven. Är du nöjd med din kameraväska?

2009-01-28 @ 08:00:15
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Ulrika Bylund

Åååh, jag väntar med spänning på den jag köpt! Jag köpte dock en 100 cm från Kaffebrus (kanske blev för stort?) hmmm.......



Ska bli spännande att leka lite med den jag får sen!



Hoppas att du får kul med din!

2009-01-28 @ 11:48:09
URL: http://disab.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: