mitt sanna jag

Det är kanske inte så många som missat att hårdrocken är min nish när det gäller musiken. Men jag brukar inte klä mig helt och hållet efter den stilen. Visst har jag detaljer som avslöjar mitt inre jag då och då. Annars klär jag mig som vilken människa som helst. Bekvämt, snyggt och enkelt. Fast inte igår. Igår var jag helsvart bortsett från vissa färgklickar här och där. Igår var jag den sanna hårdrockaren som jag egentligen är. Men jag tror nog mamma är rätt så nöjd över att jag inte klär mig så allt för ofta :P Klär du dig efter musiken du lyssnar på?



Foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Siss

Jäklar, helt fel mot vad jag sa . haha :D Det ser inte ut som du ! Snyggt du har fått till håret! Wow vilken hårding. Jag skulle bli rädd för dig om jag mötte dig en mörk natt i någon gränd.



Jo, tacos är fint , men kladdigt, och jag är ju demivegetarian juuu ;D

2008-05-31 @ 14:39:45
URL: http://sicastyle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Damn girl, you're hot ;p Vad skönt med en avslutning och sommarfeeling. Men givetvis kan det bli sentimentalt. Jag har avskytt min utbildning i 2år men misstänker ändå att det blir lite blödigt att sluta. Men mest skönt, i guess ;) Ha en bra kväll. Kram

2008-05-31 @ 16:23:56
URL: http://lillefots.blogg.se/
Postat av: Maria

uh heting! klär ju i stilen :D



nej för jag lyssnar på all musik nästan haha

2008-05-31 @ 17:29:32
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

Yeah!!

2008-06-01 @ 20:27:27
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Snyyggt :). jag e också rockare egentligen, men just nu klär jag mig mer som en hiphopare (vilket mina rockerpolare inte är sena att påpeka.. :P)

2008-06-02 @ 19:14:53
URL: http://pictureperfect.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: