it's time for party!

Snart kommer Emanuel och hämtar upp mig. Snäll som han är ska han skjutsa mig till stället festen äger rum ikväll.  Jag är även en av 4 som håller i lekarna (nej vi har inte blivit vuxna än) så det kommer bli klockrent! Tänkte mest bara önska en skön fredagskväll till er läsare och slänga in en bild på ett bi som poserade så fint för mig tidigare idag.


foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Mika

Hej! Dina foton är bra. Vissa är vansinnigt bra =) Måste bara höra med dig om när du fotar personer runt omkring som t.ex mc-snubben nyligen, ska man alltid fråga om lov att lägga upp sina foton på bloggen eller hur funkar det? Har hört att det ska vara förbjudet att offentliggöra foton på privatpersoner om de inte är med på det... Jättetack för ett tydligt svar!

2008-05-31 @ 07:54:00
Postat av: Missjeni

Mika: Åh tack så mycket, va kul att du gillar mina foton :D Angående publicering så ska jag försöka förklara det så tydligt som möjligt. När du fotar vid offentliga platser så får du ta kort på vem som helst utan att fråga om lov och publicera dom på nätet. MEN, du får absolut inte publicera om syftet är kränkande mot personen. Sen finns det offentliga platser som förbjuder fotografering också och där får du såklart inte fota alls. Hoppas du är nöjd med svaret :)

2008-05-31 @ 10:42:23
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Erik Keding

Man ska aldrig bli vuxen, varför skulle man hålla på och tönta sig och bli det?

Den där bilden va grym, känns som man kan klappa på biet

2008-05-31 @ 10:45:19
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: Mika

Absolut, nu vet jag! Så svårt sånt där annars så tack så jättemycket! Fortsätt inspirera andra nu :)

2008-05-31 @ 15:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: