åh tack!

Jäklar vad glad jag blev över att se att så många håller tummarna för mig :D Tack! Det känns verkligen uppmuntrande! Till eran besvikelse (?) måste jag meddela att jag såklart hade glömt att fylla i mina kontaktuppgifter på mitt sprillans nya cv. Upptäckte det i skolan som tur var. Så det var bara för mig att traska hemåt i ruskvädret igen. Men jag är inte bitter. Lite motion skadar inte. Jag har börjat gå en annan väg till skolan nu också och går förbi ett hund dagis. Där kryllar det av vovvar som aldrig verkar hålla käften. I adore dogs. Fast dom skäller verkligen jämt, men det avskräcker inte mig från att fota ;) Förutom när rottwailern är där. *ryser* Det är nog den enda rasen som jag aldrig någonsin kommer sluta vara rädd för. Är du rädd för hundar eller en specifik ras?

image572
foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Erika Hallman

Fina bilder =)

2008-03-13 @ 16:10:52
URL: http://erikahallman.blogg.se
Postat av: Josefine

nää jag har en hund :)

2008-03-13 @ 16:17:38
URL: http://josefiner.blogg.se
Postat av: Erika

Nix, inte rädd för hundar här.
Men jag gillar inte de som är ouppfostrade och de som är ilskna av sig.

Jag hade planer på att köpa en rottis förut, gillar den rasen skarpt. Men jag insåg att de är en alltför krävande ras för mig. jag har inte så stort intresse av att tävla i lydnad och sådant.
Men jag skulle verkligen vilja ha en bullmastiff någon gång i mitt liv. Helt underbara vovvar!

2008-03-13 @ 18:46:39
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Chris

På hunddagiset har jag min vovve, Aslan :) En sibirian husky. Grå/svart/vit. Han är ofta ute i rastgården på framsidan tillsammans med sin bror som är svart/vit och en tik som är ungefär som aslan. Du får hålla utkik! Ses i skolan, kram

2008-03-13 @ 19:30:02
Postat av: Missjeni

Chris: Åh hej, kul att du kikade in! :D Sibirian husky är en riktigt vacker ras, har inte sett din Aslan ännu men ska hålla utkik :) kramkram!

2008-03-13 @ 19:40:22
URL: http://jeni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: