Girlsnight out

Igår blev en mycket trevlig kväll. Jag mötte upp Maria i Haninge centrum och sedan följde hon med hem till mig där vi spenderade lite tid i solen med våra kameror. Maria fick låna mitt tamron objektiv och blev lycklig :P Själv var jag i full färd med det nya 100mm som införskaffades igår. Duger skärpan Annika? ;) Rätt kul att man bara ser en stor svart manick framför ansiktet på mig. Haha. Min bäbis!
















Sen åkte vi och handlade lite mat och annat gott och påbörjade laga lite mat. Maria är den nya kocken. Hon äger i köket med glimten i ögat. Lite senare fick vi sällskap utan Sofie och Amanda. Första gången jag träffade Sofie men hon visade sig snabbt vara en tjej i min smak och tacka för det. Hon är fotograf och har samma musiksmak som jag. Då blir man lätt poppis hos mig :P Vi pratade foto i princip största delen av kvällen, men även snus, cigg och annat trams som bara ploppar upp sådär. Som sagt, trevlig tjej, vi ses väl igen? :)


foto: Jag

På något vänster blev jag utdragen på krogen med kravet att Amanda sminkade mig och Maria. Snygga blev vi :D Så blev det till att träffa nya människor, skratta och bara ha allmänt kul. Jag tackar för det så länge det varade. Det var skönt att somna i sin egen säng tillslut.


Foto: Jag

Snart kommer Maria hit, sen även Amanda. Hon ska vara mua till en plåtning klockan två. Det är två tjejer som jag ska plåta och jag är helt säker på att det kommer bli helgrymt :)


Kommentarer
Postat av: Siss

haha, ja vad är inte tvillingar till för ? ;D



åh lova att vi går ut på krogen när jag kommer! Vi måste! Och du siss, vart är alla bilder på dig och din fina sminkning då? ;D

2008-07-26 @ 14:45:48
URL: http://sicastyle.blogg.se/
Postat av: S o f i e

haha fuuul bild på mig :P. Tack för igår förresten! :)

2008-07-26 @ 16:05:14
URL: http://pictureperfect.blogg.se/
Postat av: S o f i e

haha jaa det var ju bara tvunget o förevigas ;P.

haha, ja men när man väl hittar något bra ställe liksom :D haha.

2008-07-27 @ 11:23:05
URL: http://pictureperfect.blogg.se/
Postat av: Erik Keding

Det är kul att jag skriver med alla tjejerna på bilderna OCH tjejen som tar dom! haha

2008-07-27 @ 19:07:05
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: gabriella

shit va häftig den översta bilden va, verkligen jättesnygg ;)

2008-07-29 @ 16:40:05
URL: http://gabriellahennings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: