Lite annorlunda

Dagen har egentligen gått undan rätt så fort. Vi var som sagt ut till sidsjön och fotade lite, med tanke på vädret så blev jag väldigt förvånad över hur bra bilderna faktiskt blev färgmässigt. Behövde inte alls efterbehandla dom som jag hade trott. Det kommer nog dyka upp några bilder titt som tätt, blev några stycken ;)
Var en sväng till skolan också och hämtade ut tentan i massmedier och rätt som såklart visade godkänt ;)
Pannkakor hemma hos Emanuel och lite mys med Mika, han fick ställa upp på några bilder också. Sötisen! Vidare till skolan igen för lite info om våran trycksak vi ska göra. Fika på det och sen hem och bara må bra.

Kameran har nog aldrig gått så varm som den gjorde idag, jag har att göra hela kvällen :P

Jag gillar mina bilder som inte alls ser ut som man förväntar sig. Där man verkligen måste se helheten i bilden istället för detaljerna. Som den här blev snabbt en favorit för dagen.

image404
foto: Jag

Hur har din dag varit?


Kommentarer
Postat av: Sarah

30 seconds to mars älskar jag!! helt fantastiska:-D och sen at dom var förband tillLinkin Park var ju ännu mer fantastiskt.. bästa konswrten jag vart på!!

2008-02-06 @ 20:51:12
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Sarah

http://sarahlinnealarsson.blogg.se/1180207356_jvlar_vilken_grym_kon.html

kolla in

2008-02-06 @ 20:52:32
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Annika

Den där bilden såg inte ut att vara mycket för världen vid första ögonkastet. Men ju mer man tittar desto mer intressant blir den. Såna bilder gillar jag, bilder som vinner i längden.

2008-02-06 @ 21:13:38
URL: http://aes25.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: