Sundsvall vs Västerås

Västerås var laget som tog ledningen med 3-1 efter andra perioden och Emanuel var inte så glad över det. Men i tredje perioden så hände något och Sundsvall började spela hockey helt plötsligt och kvitterade till 3-3 och sista tio minuterna så fick dom in ett till mål och vann matchen! Verkligen imponerande gjort utav dom. Så även om jag smålog under tiden som Västerås höll ledningen så klappade jag högt och tjoade över Sundsvalls framfart. Vad ska man säga. Grupptrycket blev för stort ;) Jag fick se ett bråk, hårda tacklingar, två puckar som flög ut i publiken (utan att jag fick tag i någon), höra klagomål från både spelare och publik och en sundsvalls spelare som fällde två domare samtidigt, haha! Så ja, det var inte så dumt :P Men nästa gång tar jag med mig någon utav systemkamerorna. En digitalkamera känns inte rätt helt enkelt :P

Dom spelade Metallica när Sundsvall gjorde entré. Jennie blev nöjd!