Mitt 2008

Jag tänkte summera mitt år som så många andra redan har gjort. Jag vill ju inte vara sämre. Här kommer det höjdpunkter som jag tycker är värt att nämna. Alla som läser bloggen idag har ju inte varit med från början.

Jag började året med att lägga bloggen i kategorin foto och konst. Visst finns det mycket personliga inslag också, men det är ju rätt så omöjligt att undvika. Jag vill ju dela med mig!

Ni som följt med länge vet att jag var en väldigt lycklig flickvän till Emanuel sen 28/12-06. I början på september så valde vi dock båda två att fortsätta umgås som vänner av olika anledningar. Men jag tror ingen har missat hur mycket Emanuel betyder för mig. Han är min stöttepelare, min axel att gråta mot, min glädje i vardagen och en bästa vän för mig. Vad som händer i framtiden är ovisst, men jag hoppas att jag alltid får ha Emanuel som en del av mitt liv.

 

Jag tillbringade sommaren i Stockholm där jag jobbade för att kunna köpa en Canon Eos 5D, vilket jag också gjorde. Jag fick träffa många tjejer (och en kille) som ville bli fotade då jag började bygga på min portfolio så det blev några TFP plåtningar (gratisplåtningar) och det gav mig chansen att utvecklas enormt mycket! Tack alla mina "modeller" :)

 
 
      

   

           


Jag har även träffat en hel del nya människor som blivit mina vänner. Vissa har kommit mig närmare än andra, men alla har gett mig fina minnen och kommer från alla möjliga delar av Sverige. Ni betyder mycket!

    

  

    

    

 


Sen hände ju det som jag så länge längtat efter. Jag tog tag i min dröm och startade eget! Jag fick en rivstart med diverse olika plåtningar och varje gång har jag gått därifrån med ett leende på läpparna. Desto roligare är det när kunderna skriver tillbaka och är nöjda över ens jobb. Det har verkligen stärkt mitt självförtroende och "du kan om du vill" har fått en helt ny innebörd hos mig. Bröllopsbilderna, bröllopet i Oslo och bröllopet i Härnösand är det tre viktigaste jobben jag gjort sen jag startade företaget. Men även barnporträtten och fotograferingen för Sundsvall city har gett mig mycket erfarenheter att jobba vidare med! Med nytt år kommer också nya spännande jobb och jag kommer utveckla företaget allt mer. Jag ska nå mitt mål. Jag ska ha min studio :)

   

Den största förändringen som skett under 2008 är ändå jag och mitt utseende. Hela året har jag varit den där "alldagliga" tjejen, som har varit helt okej men den har inte visat min personlighet riktigt. Det flesta av er borde veta vid det här laget att jag är en hårdrockare i själ och sinne och inte förrän i september tog jag tag i det jag länge funderat på och bytte frisyr till lite rockigare, började töja hål i öronen och en tredje tatuering är på ingång. Även klädseln har blivit mer rockig. Det är såhär jag kommer avsluta året och det är såhär jag kommer påbörja 2009. 

   

Ett nytt år står framför mig, framför oss. Jag har många planer med företaget, några erbjudanden ska ut, en ny prislista dyker upp, en hemsida ska lanseras och nya utmaningar står framför mina fötter och jag ska anta varenda en tillsammans med min bäbis Canon Eos 5D. Följer ni med på min fortsatta resa och jakten på min dröm?


Kommentarer
Postat av: Siss

Jag följer dig vart du än går siss!

2008-12-28 @ 19:54:37
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

haha jasså? själv tyckte jag att det suddiga gjorde den mer intressant :P



jag är jätteglad att jag detta år träffat dig sötnos, och hoppas att vi aldrig slutar vara vänner!

2008-12-28 @ 20:48:33
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Erik Keding

Jag följer dig hack i häl...

2008-12-28 @ 21:39:04
URL: http://theartist.blogg.se/
Postat av: Marlene

Jag är en nykomling...eller jaa jag har ju hängt med i nån månad nu (:

Fin sammanfattning av året!

2008-12-28 @ 22:49:04
URL: http://nedja.blogg.se/
Postat av: Amanda

Aldrig han och jag som ett troget par.

^^ There's no love

2008-12-28 @ 23:10:34
URL: http://avo.blogg.se/
Postat av: S

Jag har precis börjat följa dig och dina foton men, what the hell, I'm on your tail! :)

2008-12-28 @ 23:24:45
URL: http://www.tomtochode.se
Postat av: Erik

Bra inlägg, kul med mycket bilder som berättar.

2008-12-29 @ 00:21:58
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Vilket härligt år du haft! Hoppas nästa år blir lika bra!

2008-12-29 @ 08:38:08
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: dorion

puss puss! när kmr du hem?

2008-12-29 @ 13:06:20
URL: http://www.nogg.se/tjockis
Postat av: Lina Flodins

Oj vad du är duktig :D

2008-12-29 @ 21:28:02
URL: http://linafoto.blogg.se/
Postat av: Lina Flodins

på att fotografera asså ;D

2008-12-29 @ 21:28:29
URL: http://linafoto.blogg.se/
Postat av: Jess

Jag följer dig! Det är väldigt inspirerande att se någon sakta men säkert komma närmare/uppfylla en dröm...

2009-01-03 @ 00:53:39
URL: http://fashionjungle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: