Taaaxiiiii

Efter en kanon vecka i Sundsvall så påbörjade jag min resa hem imorse. Kl. 10:11 pussade jag Emanuel hejdå och sen rullade tåget iväg. 14:45 stod jag på Västerås bussterminal efter att bytt i Uppsala. Trött och hungrig såg jag till min besvikelse att det inte går något tåg till hallsta förrän 17:15. NEVER att jag sitter och väntar två timmar: jag skulle hem, direkt! Så jag tog en taxi. Yäää så jäkla onödigt osmart och otålig man ska vara ibland. 470 spänn kunde ha varit 25 kr om jag bara hade suttit snällt och läst aftonbladet 356946060 ggr för att sedan gå från tågstationen i hallsta  hem till mig med packning och klackar. Nej, då ska bekvämligheten fram och plånboken får lida för det. Men det är så skönt att vara hemma nu. Just nu och inte om två timmar. Så jag antar att jag får säga att det var värt pengarna, just i det tillståndet jag befann mig i när jag tog det beslutet.

I alla fall har veckan hos Emanuel varit klockren, vi var äntligen in på kasinot och jag som trodde att jag skulle spela bort en förmögenhet höll mig rätt bra i skinnet och gick därifrån b a r a 300 kr fattigare. DET var värt. Tio minuter tidigare åkte ytterliggare 300 kr iväg på ett par sommar skor. Men det var också värt. URSNYGGA! (om jag får säga det själv) Så har vi tillbringat mycket tid ute i stugorna också. Det är myspys, grillning och alkoholhaltiga drycker var  fredagskvällens planer. Blev fint det. Annars har vi bara haft det bra.

Måste väl bara lägga till att Eoruvision gjorde mig bra less. Jag trodde man skulle rösta på låtarna och inte på länderna. Men se så fel man kan ha. Det hade ju varit läckert och mer att föredra om Ukraina hade vunnit. Jag menar, kan Lotta Bromér kopian vinna så varför inte foliesnubben? Dom kunde man ju skratta åt istället för att gråta som det nu blev.

Äh, imorgon ska jag hämta ut lite grejer som jag har beställt. Sen ska jag ta kontakt med min handledare och fråga ett och annat om alfakassan. Jag har nämligen fått pengar från dom (om ni inte redan hajjat det) men jag har inte fått det jag ska ha.

Oh well. Här blir inga barn gjorda.

Over and out.

__________________________
MissJeni


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: