"dan, före dan före doppardan"

Nja, det är väl kanske inte julen jag pratar om. Men min födelsedag är väl nästan lika värd att nämna som julafton? Eller man kan väl få tro det i alla fall. Imorgon blir det då lite partaj. Märk betoningen på "lite". Egentligen är det väl något man brukar se fram emot, fast hittills har det bara varit sjukt jobbigt att försöka få någon slags kontroll över situationen och senast igår tänkte jag på hur skönt det skulle vara att ställa in hela festen och åka till pappa istället för att äta påskmiddag. Det är rätt så kul att folk blir griniga på mig, över min fest. Men ja, jag är en bitch.

Ikväll kommer Emanuel hit och det ska bli underbart :) Jag har saknat honom, till och med mer än vad man får sakna någon. Tror jag. Det blir en hyffsat lugn fredag kväll, bara massa mys, det är jag värd.

Nu är min "hall-hylla" hel igen, så nu kan man hänga kläder där istället för att slänga dom på sängen! Vilket underlättar en hel del imorgon...
Dessutom funkar även lamporna som dom ska så det ska väl inte bli några svårigheter att se vad folket gömmer sig längre. Bra, bra!

Snart ska jag och mamma åka och handla, jag tror jag ska smyga ner ett påskägg till Emanuel i korgen. Det är väl det påsken går ut på? Ta igen sina kilon som man tappat efter julen? :P

Over and out.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Grattis i efterskootttt ;) Hoppas att allt är bra / kram Rebecca

2007-04-12 @ 13:06:20
URL: http://rebeccasfantasi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: